Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben böyle bişey asla beklemiyordum. Soda beni uzun zaman sonra ilk kez şaşırttı. Acaba hikaye nasıl evrilicek bundan sonra.

Adam yeni form açmak için gebermeyi niye beklesin. Bariz şekilde gücü yetmiyor. Dof ile dövüşürkenki durum böyle değildi. Buradan çıkarsa ancak uyanış çıkar. Luffy nin ölümle burun buruna gelmesi falan gerekiyordur belki

Kalan 11 sayfada uyanış hissediyorum :rolleyes:
Bir şey geleceği kesin. Bu uyanışta olsa nasıl kullandıracağını merak ediyorum. Çünkü Law ve Kid'den biliyoruz ki öyle hemen alışamıyorsun. Hakimiyetin olmuyor ve normalden daha fazla enerji alıyor. Luffy ilk kez uyanışıyla karşılaşırken bu nasıl olacak acaba.

Bir şey geleceği kesin. Bu uyanışta olsa nasıl kullandıracağını merak ediyorum. Çünkü Law ve Kid'den biliyoruz ki öyle hemen alışamıyorsun. Hakimiyetin olmuyor ve normalden daha fazla enerji alıyor. Luffy ilk kez uyanışıyla karşılaşırken bu nasıl olacak acaba.
Son enerjileri aynıysa sıkıntı yok demektir :D

Güzel senaryo ama yemezler.Eger doğruysa ve Kaido aşağı inerse tam kıyım yapacağı sırada dikilecek Luffy karşısına.Asagida herkes bitik bu senaryo gerçekleşmezse zaten soykırım yapar aşağıda.Bu savaşı Luffy nin kazanacağını adım gibi bilmeme ragmen genede Zoro Sanji Kid ve Law da kazanan ilan edilmelerine rağmen Luffy bir anlık bile olsa kaybeden ilan edilirse ağrıma gider.

Ölümle burun buruna gelme klişesini işleyecek sanırım. Narutonun biju çakrası çıkarması gibi ya da ichigonun şu maskeli modu gibi. Şuana kadar luffyde bu hiç olmamıştı sanırım hep öğrenerek buralara geldi. Yani diğer serilerdeki gibi içinden bi güç gelecek gibi uyanış geliyor galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 95)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık