Bilmiyorum. O şekilde spekülasyonlar dönüyordu sadece. Seride direkt belirtilmediği için o 2 şekilde yoruldu. Belki de sadece sevmiyor yani sevmek mi zorunda.Hahaha Yalnız o sosis bence ekmeği mi çatallamış sanmıyorum.
Bilmiyorum. O şekilde spekülasyonlar dönüyordu sadece. Seride direkt belirtilmediği için o 2 şekilde yoruldu. Belki de sadece sevmiyor yani sevmek mi zorunda.Hahaha Yalnız o sosis bence ekmeği mi çatallamış sanmıyorum.
Total özellikleri sebebiyle teach dışında kimse olamaz diye düşünüyorum işte ben de ama bakalım hele bi detayı açıklansınYani dediğim gibi Meyve ile bir alakası varsa o meyveyi yeyip uyandırabilen herhangibiri Joy Boy olabilridi. Teach, Law, Akainu, Kid, Bellamy, Tashihi... makul bir yaklaşım olacağını sanmıyorum ama dediğin gibi bekleyip görelim.
Alakası da olabilir ama Shi nin Japoncada beş yüz farklı anlamı olabilirSeride bazı kişiler meyvelerinin isimleriyle gülüyor örnek wb guragura diye gülüyor. Luffy de shishishi diye gülüyor shi japonca da ölüm manasına geliyor. Oda bize serinin başından beri veriyormuş ipucuyu.
Reenkarnasyonlarda ana karakter ölür yada koma haline geçer. Bu Naruto'da da böyleydi, Matrix'te de böyleydi. Karakter yine aynı tıpkı Naruto ve Neo gibi Luffy halen Luffy. Sadece reenkarnasyonu uyandı. Naruto'da Ashura uyandığı zaman kimse ona Ashura diye seslenmedi hatta Rikudou Senin bile. Ya da Neo, Mesih olduğu zaman kimse ona Mesih demedi. Neo yine Neo'ydu. Zoro'da da Ryuma'nın ruhu reenkarne olacak Zoro'ya da kimse Ryuuma diye seslenmeyecek.Bölümde açık açık… Luffy’nin varlığının hissedilmediği ve öldüğü söyleniyor… hemen sonrasında Zunisha “O burada Joy Boy burada” diyor. Olay daha ne kadar net olabilir…? Şu an Joy Boy uyandı işte… yani en azından gözüken o… :/
Brook'un meyvesinin aktif olması için ölmesi gerekiyordu, belki de Luffy'nin meyveside ölünce tam güç haline geliyordur.Reenkarnasyonlarda ana karakter ölür yada koma haline geçer. Bu Naruto'da da böyleydi, Matrix'te de böyleydi. Karakter yine aynı tıpkı Naruto ve Neo gibi Luffy halen Luffy. Sadece reenkarnasyonu uyandı. Naruto'da Ashura uyandığı zaman kimse ona Ashura diye seslenmedi hatta Rikudou Senin bile. Ya da Neo, Mesih olduğu zaman kimse ona Mesih demedi. Neo yine Neo'ydu. Zoro'da da Ryuma'nın ruhu reenkarne olacak Zoro'ya da kimse Ryuuma diye seslenmeyecek.
Anca beraber, kanca beraber dedikleri bu olsa gerek… “ Deniz derindir durulmaz… Dostluk ebedidir unutulmaz”…
Şaka maka kaderleri hep ortak gitti Zoro ile Luffy'nin. En sağlam sağ koldur.
Büyük Zoro vs Luffy fanları savaşı sona mı eriyorAna karakterler ne kadar ölebilirse o kadar öldüler işte.
Duygulandım fandaş. Zoro ve Luffy'nin dostluğu başka be.
Benim için de öyle fandaş. Şu Wano'da en çok keyif aldığım yerler Luffy-Zoro buluşmasından sonra beraber gezip dövüştükleri, salaklık yaptıkları yerlerdi.Benim için manga evrenlerindeki en iyi ikili Luffy ve Zoro ikilisidir… beraber oldukları her anı zevkle okudum her zaman Fandaşım…