Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada 1019. sayıda da Law tayfası Luffy öldü sanıyor. Hiç hayat emaresi yok gibi düşünüyorlar ama onlar tartışırken birden Luffy et diye bağırıyor. Bütün arcı baştan okutacak zalim Oda :(
 
Meyve uyanışı luffy nin ölmüş olması ya da o raddeye gelmiş olması ile ilgili. Fakat zannediyorum ki bu kadar güçlenmemiş olsa böyle olmazdı. Dolayısıyla başından beri joyboyun iradesini taşıyabilmek için ölüm kalım mücadelelerine girmesi gerekiyordu. Öyle ki luffy defalarca hayatından vermek zorunda kaldı ayakta kalabilmek ve yeni tekniklerini kullanmak için. Hep bir bedel ödedi. Bu da sonundaki kazanımı oldu. Buradan sonrası ise kritik. Luffy uyanış gerçekleştirdi ve geçmişte joyboyda bunu gören Zunisha joyboyun geldiğini düşünüyor. Çünkü bunu yapan tek kişi bugüne kadar oydu. Ayrıca Zunisha meyve uyanışını kavramını anlamıyor olabilir. Doğrudan bu dönüşen şeyi joyboy olarak düşünüyor olabilir. Joyboy yalnızca bir kavram bence. Lastik meyvesi uyanış gerçekleştirdiği anda cıvık bir şeye dönüşüyor ve hareketleri son derece komik hale geliyor. Luffy'den önce bu meyveye sahip olan kişi muhtemelen luffy karakterinde de biriydi. Düşmanlarını gülerek yenen ve meyvesi ile de bunu gösteren biriydi. Bu karakterinden ötürü belki ilk doğduğu andaki tipinden kaynaklı adı Nika konuldu meyve özelliği ile de joyboy lakabını aldı. Luffy nin Nika diye seslenmesi de uyanış gerçekleştiği anda daha önceden gerçekleştiren kişiyle bir iletişim kurma meselesi olabilir. En azından hafızanın aktarımı gibi olabilir.

Çok ekstrem şeyler bekliyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz. E. Oda ya her şeyi söylerim bence berbat da bir yazardır ama kendi hikayesine zarar verecek bir şeyi yapmaz. Luffy nin uyanışı farklı diğerlerinden özel muhtemelen nihayetinde ana karakter serinin bağından beri bir miras kalma muhabbeti de var. Olay bundan ibaret. Reenkarnasyon avatar bilmem ne mümkün değil böyle şeyler.
 
Şaka maka Spoilerde göre Luffy cidden ölmüş.

Yeni ana karakterimiz Joy Boy canlandı. Birinin sonu diğerinin başlangıcı mı oldu.

Yav bu seri nasıl bu noktaya geldi. İnanamıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık