Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köpek olduğu için Kutsallar dibinden ayıramıyor işte. :ehe:
Çok sadık ama kuçu kuçu… ben olsam ben de ayırmazdım…:ehe:
Benden sonra kılıca tövbe mi ettinizde bir kertenkeleyi kesemedeniz diye önce wano halkını kılıçtan geçirir sonrada sinek ısırığı kadar iz bırakandan korkuyormuşsun şimdi sana asıl korkman gerekeni göstereyim der , amacı kalıcı yara izi bırakmakken yanlışlıkla kelleyi alır, sonrada keşke %20 gücümle değilde daha az güçle vursaydım öldürdük adamı der.
Tam “Kılıç Tanrısına” yakışır şeyler bunlar…:a:
Seni gidi seni senin amacın kaidoyu ryumaya yedirmek? Ben bilmiyor muyum sanıyorsun? :D
Ben Zoro alsın istiyordum… Ryuma planlarda yoktu…:ehe:
 
Başlangıçtaki ruh başka bir insanda tekrar doğuyor fakat günlük hayatta bedeni sadece sahibi olduğu ruh kontrol ederken avatar moda geçince geçmişteki tüm ruhlar kaynaşıp bir araya gelip tek ruhu oluşturyor.

Mesela 1. avatar ölüyor 2. avatarın bedenine giriyor. 2. avatar günlük yaşamında kendisiyken ve yeteneklerini kullanırken de kendisiyken Avatar moda girip ışıltı saçtığından 1 ve 2 tek kişi oluyor.
Bildiğin konferans yapıyorlar o ne lan öyle. Oda, Allah belanı vermesin.
 
Yamato ve Namiyi hayranlıkla izledim. Özellikle Namı, herkesin dili bir tarafına kaçarken Kaidoya dikelmesi falan efsane inşallah anime bu sahneleri berbat etmez
 
Şimdi daha onlarca olay ve rakip varken Luffy'e joy boy (yada antik bur güç), uyanış, kral haki falan da verirsen bundan sonra nasıl bir mücadele izleyeceğiz ki. Adam zaten tanrı gibi birşey oldu.
 
Eriyen şapkası değil bence. Şapka alt tarafta kalmış. Erimede değil tam olarak sanki zemin sıvı hala geçip luffyi sarmalıyor gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık