Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda düz mantık adam yav, çok zeki sanıldığı için zaten olaylara bu kadar şaşırılıyor. Adam aslında fazla ters köşe yapan biri değil ben o yüzden kullanır diyorum. Tabii kullanmayadabilir belli olmaz.
Şöyle bir şey var Oda 3 süpernovayı da konum olarak olsun güç olarak olsun aynı kefeye koyuyor bunlardan birini diğeri için feda etmek Oda'nın yapacaği hareket değil aslında direkt olarak bu kadar ince işlediği bir karakteri böyle bir sebeple öldürtmez diye düşünüyorum
 
Herkes meyve yiyor ama Joy Boy savaşı kaybettikten sonra zaten uyandırmış artık arsi alaya çıkarmış olduğu meyveye (Liffy'nin meyvesi) kendini yedirmiş bütünleştirmiş ise. 800 yıl boyunca bir çok kişi meyveyi yedi (joyboy'un ruhunu) ama hiçbiri bu iradeyie sahiplenecek güce sahip değildi. Şimdi Luffy bu iradeye sahip baktı olecek gibi Joy Boy olaya müdahil oluyorsa.
 
Bunlar konuşulurken Law'un o gücü kullanacağını zaten şimdiden bilen Montana ve @II. Invictus

Güzel fotolar atsaydın bari bunlar ne be :dd.d
Savaş sırasında o tekniği yapıp son görevini ifa edecek işte. Luffy şimdiki gibi bir durum daha yaşayacak muhtemelen Law da "sensiz olmaz mugivara ya" diye çakacak tekniği.

Gerçi şapkaya da bir şeyler oluyor ya, hayırlısı :(
Carpe saçma olan ne biliyor musun? Bu adam zaten ölümü göze alarak Rosa arcına girmişti. Aslında aklında dövüşmek bile yoktu ancak plan bozulunca kendini dahil etti. Sonra ne dedi " Ölecek bile olsam senin indiğinden emin olacağım. "

Hemen akabinde çok geçmeden ne dedi. " Ya burada Luffy ile ölürüm ya da kazandığını görürüm. " Bak Luffy'i de öldürüyor adam burada. İkimizde ölürüz diyor. Kendisi için vefa borcunu gerçekleştirdiği arcta dahi bir gram düşünmemiş. O arcta dahi " umurumda değil. " diyor bu güç için. Çünkü bu adam CORA için nefes alıyor. Bununla ilgili bir çok sahnesi, söylemi var. Oda'nın dahi var. Oda en çok profilimde ki adama yazık eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık