Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'un ölmeyeceğini düşünen var mı cidden?
Herkesin beklediği gibi bu meyvenin nihai gücünün bilinmesinin sebebi bu gücün daha önce kullanılmış olmasından dolayıdır. Gorouseilerin meyve sohbetinde bir arkadaş onların bile uyanışı göremediğini okuyunca ölümsüz değiller demek ki tarzında yorum yapmıştı ama bu güç hayatını vermek karşılığında birine sonsuz gençlik veriyorsa bu fedakarlığın karşılığında sonsuz gençliği elde eden adamın kendi doğumundan öncesini görememiş olması çok normal. Yani Lastik meyvesinin uyanışını görememiş olmaları yaşlanmıyor olduklarına delil değil. Bu gücü kullanan adam öldüğü ve meyve başka bir yerde ortaya çıkacağı için aynı dönemde yaşamış birden çok adamı da ölümsüz yapmaları mümkün.
İm ile beraber Gorousei ve Dr. Kureha'nın da yaşlanmadığından şüpheleniyorum ve eğer bu güç kullanılacaksa bu gücü daha önce kendileri için kulanıp sonsuz gençliği elde eden adamların ve bu sırlarının ortaya çıktığı yerde kullanılmasını bekliyorum ki bu da son savaş oluyor. Son savaşın son aşamasında Law ölecektir.
 
Daha önce sayısız hastayı iyileştiren bir doktordan bahsedildi her ne kadar laf arasına kaynasa da ona değinilebilir , İmu teorisi de yaygın geçmişe değinilmek için kullanılabilir.
Oda düz mantık adam yav, çok zeki sanıldığı için zaten olaylara bu kadar şaşırılıyor. Adam aslında fazla ters köşe yapan biri değil ben o yüzden kullanır diyorum. Tabii kullanmayadabilir belli olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık