Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saydıkların yine bir nebze kabul edilebilir, seri bir noktada shounen. Özel karakterler illa ki olacak, ana karakterin de bunlardan biri olmasında bence sıkıntı yok.
Ace, Korsanlar Kralı'nın öz oğlu, Newgate'in evladı ve Garp'ın manevi torunuydu. D. idi
Momonosuke, Oden'in oğlu, Kozuki Hanesi'nin son varisi ve Zunisha'ya emir verebilen yegane kişi.
Shirahoshi denız kızı prensesi ve antik silah Poseidon.
D. ismine sahip birçok karakter var zaten.

Aile bağlarıyla (Garp, Dragon) veya yaşadıklarıyla (şapka) elde ettikleri ile dümdüz Joy Boy reenkarnesi olmasını aynı göremiyorum. Joy Boy'u her ne kadar hala tam bilmesek de serinin en önemli şahsı olduğunu düşünüyorum. Luffy'nin dümdüz "o kişi" çıkması bu yüzden beni rahatsız eder.
Sen burada konuşan arkadaşların etkisinde kalmışsın bence. Luffy'nin direkt Joy Boy olmasına imkan yada ihtimal vermiyorum. Zaten seride bu işlerin reenkarnasyon ile değil belirli bir iradenin ateş gibi sönmeden nesil nesil günümüze geldiği ve geleceğe de devam edeceği yeterince vurgulanıyor.
 
O nasıl bir sızıntı paneldir tüylerim tiken tiken oldu. Uyanış geliyor belli ki g5 yerine. Eh, Luffy'nin joyboy olmadığını düşünen de yoktu zaten ama direk nika nın kendisi olması ihtimali gerçekten işleri başka bi noktaya taşır.
Nasıl yoktu, daha düne kadar şafağı Momo getirecek diyorduk yahu. :) Momo ölmemem lazım triplerine girmişti, çocuğun değeri eksiye düştü şimdi. :)

Meyveyi rastgele yedi, nasıl seçilmiş oluyor. Kadercilik olur öteki türlü

Seçilmiş kişi olması için meyvenin bilinçli olarak Luffy’i seçmesi lazım.
Rastgele yemedi işte, hepsi kaderin bir oyunu. Meyvenin ortaya çıkması, kimsenin yememesi, Who'nun koruyamaması, Shanks'ın kimseye satamaması, Luffy'nin yemesi. Hepsi zincir işte. Kader zaten böyle bir şey, alın yazısı değişmez. :)

O gülüşün Luffy'le bir ilgisi yok. :) Luffy yenilmiş, baygın yatıyor, yenildiği açıklanmış, Kid Law yenildiğini hissetmiş. Luffy'nin işi bitti yani. Cavendish gibi düşünün, Cavendish uyuduğu anda Hakuba geliyordu. Luffy de ölüm döşeğindeyken Nika çıktı işte. Geçen bölüm için de yazmıştım. Hiçbir şey bilmeyen, tecrübe etmemiş, enerjisi bitmiş Luffy nasıl G5 veya Uyanış açacak, yok böyle bir şey. Diğer manga referanslarına da bakarsanız daha rahat anlarsınız, aynısı Toriko'da ve Naruto'da da işlenmiş mevzular. :)
 
Aynı saldırıyı yaptı yav istersen bak. Kaido'nun bütün saldırıyı yese bile bayılıcağını hiç düşünmüyorum ben önceki saldırısını Luffy'nin aynı saldrısını yedikten sonra yapmıştı. Ki o saldırı direk karşıdan yapılan bir saldırı balyozunu da geçmeli Kaido'nun.
Düşünmüyorsun o zaman öyle mi diyelim ? Tekrarlıyorum araya biri girmese yine sonucun böyle olacağının garantisi yok.Oraya kadar eşit dövüşebilen adam aynı şekilde rakibini de indirebilir.
 
Aslında wanoda ben nedense hep urouge gözüm aradı neredeyse bütün süper novalar burada oda olsa iyi olurda daha nerede göreceğiz, hem seride ilk nika yi onun türündeki insanlardan duyduk tepkisini de görmüş olurduk kısmet belki çıkıp gelir, ya gelen ajanları yada big mom tayfasiyla uğraşır onun ırkının açısından nika ya tepkisini görürüz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık