En kötüsü yaa... Kullanıp atılmamın verdiği o his.. Acıyorum hahahaSanji Joyboy'un söndürüp attığı izmaritin reenkarnasyonu çıkacak.
Brook'a da bul brook'a da. Ama yıllar önce yaşamış balina demede ne dersen de.Sanji Joyboy'un söndürüp attığı izmaritin reenkarnasyonu çıkacak.
Yazarlık kötü falan girmeyeceğim.Luffy adamı yense memnun olmuyorsunuz Luffy böyle yeniyor yine memnun olmuyorsunuz.Derdiniz neOlum ne abarttın ya
Gelen spoiler orada, yazar Kaido vs Luffy bitti yazmış sonra Nika geri geldi falan yazmış yani biz mi yapıyoruz bunu ?
İsmi değiştirilen meyve lastik vesaire, gerçekten çok kötü bir yazarlık var. Şunun yerine ilk kapışmalarında Luffy kazansaydı seri daha az zarar görürdü. Lastik meyvesi o meyveyse yani bilemiyorum söylenecek söz yok seri için.
Diğer arc için bir şey demedim zaten ama görünene göre Kaido kaybederse bu Luffy'nin zaferi olmaz.Belli olmaz.Luffy şu an JoyBoy kişiliği ile bilinçsiz bir şekilde Kaido'yu yenebilir ama gelecek arc bambaşka bir yöne gidebilir hikaye.OP yavaş ilerlediği için kesin konuşmamak lazım.
Herkes reankarnasyon. Oda da reankarnasyon, bizde reankarnasyonuz. Canım sıkıldı cidden.