Şu an Luffy odaklıyız. Sıra bi' Zoro'ya gelsin de, o zaman yaparız.Gel avatarları Zoro yapalım.
Şu an Luffy odaklıyız. Sıra bi' Zoro'ya gelsin de, o zaman yaparız.Gel avatarları Zoro yapalım.
Belli olmaz.Luffy şu an JoyBoy kişiliği ile bilinçsiz bir şekilde Kaido'yu yenebilir ama gelecek arc bambaşka bir yöne gidebilir hikaye.OP yavaş ilerlediği için kesin konuşmamak lazım.Eee şu an yok zaten ?
Yeni bir Japon Tanrısı doğuyor, takıldığın şeye bakUyanış geliyor gibi ama can sıkan olay şu law kid nasıl ayağa kalktı
Sanji Joyboy'un söndürüp attığı izmaritin reenkarnasyonu çıkacak.Seri iyice çöpe döndü herkes birinin reenkarnasyonu çıkıyor. Tek gerçek Sanji artık benim için kendi gibi olan tek o kaldı bizim üçlüde.
Dur daha Kaido'nun kelleyi alacağız.Seri iyice çöpe döndü herkes birinin reenkarnasyonu çıkıyor. Tek gerçek Sanji artık benim için kendi gibi olan tek o kaldı bizim üçlüde.
Olum ne abarttın yaZorocular Luffy artık yok lobisine başlamış.
Sanji de küçük prensin reenkarnesi.Seri iyice çöpe döndü herkes birinin reenkarnasyonu çıkıyor. Tek gerçek Sanji artık benim için kendi gibi olan tek o kaldı bizim üçlüde.