Valla şu saatten sonra kayısı reçeli çıksa şaşırmamYıldırım dayanıklılığı çok düşündürüyor beni. O olmasa bir sürü fikir çıkar.
Valla şu saatten sonra kayısı reçeli çıksa şaşırmamYıldırım dayanıklılığı çok düşündürüyor beni. O olmasa bir sürü fikir çıkar.
Hem korktuğumuz şey buydu şimdi Narutodan ne farkı kaldı bunun? Hayır gerek de yoktu yani.Ne desem bilemedim... serinin geldiği hale bak yav. Bir anda ortada ne Luffy kaldı ne Zoro... Joy boy ile Ryuma okuyor muşuz resmen...
Yav he heLuffy'nin fanilere gönderdiği kutsal metinde senin için ellerin kurusun red the error denilecek.
Bu Japonların nedense böyle bir fetişi var... Biri de çıkıp demiyor ki "Aga ben böyle yapmayayım... farklı olsun" kolaylarına mı geliyor hikaye olarak anlamadım ki... :dHem korktuğumuz şey buydu şimdi Narutodan ne farkı kaldı bunun? Hayır gerek de yoktu yani.
Böyle yazmıştımBöyle bir şey bekliyorum.
Luffy aldığı darbenin de etkisiyle baygınken birisi ona Joy boy olduğunu hatırlatıyor. Yani 800 yıl öncesindeki kendisiyle konuşuyor.Bu konuşmanın da verdiği gazdan sonra Luffy tekrar ayağa kalkıp Kaido nun peşinden gidiyor. (Konuşmada Luffy e One piece i bulmasını söylüyor.)