Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimde dikkatimi son zamanlarda çekmeye başladın. Carpe sağ olsun gizliden yürütemeyeceksin. :dd.d :ehe: Canlı bomba için birilerini kullanman lazım. Kimler var hedefinde. :dd.d


Anca duruldum, Red. :dd.d


Öyle bir hali var. Pek bir hevesli görünüyor. :dd.d
Son zamanlarda demek anlıyorum.:hhh: Canlı bomba için @II. Invictus kullanırım muhtemelen malum forumda ömrü uzun olmuyor bari gitmeden işe yarasın xD bombayı patlatır 100 ölü 150 yaralı üçüncü olana kadar idare eder bizi :D
 
Sonunda harcanmayan bir yonkou! CP0 korsan çağının zirvesindeki adamlardan birine böyle bir hareket yaparsa toprak atar üstüne.İsabet olmuş.Luffy e gelirsek çok açık ve net gözünün önünde biri ölüyor ve Luffy bu şekilde motive edilip Kaidoya bilenicek ve yenicek standart senaryo.
 
Son düzenleme:
Böyle bir şey bekliyorum.

Luffy aldığı darbenin de etkisiyle baygınken birisi ona Joy boy olduğunu hatırlatıyor. Yani 800 yıl öncesindeki kendisiyle konuşuyor.Bu konuşmanın da verdiği gazdan sonra Luffy tekrar ayağa kalkıp Kaido nun peşinden gidiyor.:respect: (Konuşmada Luffy e One piece i bulmasını söylüyor.)
 
Eğer şayet perde kapanırsa diğer büyük karakterlerin kaido hakkında konuştuğunu görebiliriz sonra 4. perde açılır ve son savaş başlar.
 
Hep kaosçuydum da artık çok dikkat çekiyoruz birşey yazsak @carpe d. em oradan hemen tespit ediyor. :D Artık eylemler için elimi kirletmemeli canlı bomba falan kullanmalıyım.
Sen aslında @II. Invictus tarafından Law'cıların arasına yerleştirilmiş bir ajan çıktın, bugün fişlerini çektin. Domino taşı etkisi yaptı. Bu operasyonu benden bile gizlediniz be... Şimdi uyandım.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 112)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık