Kim bayılmaz buna.Bende bayılırım.
Wano bittikten sonra 10-15 bölüm tayfa yerine diğer karakterlerin olduğu bir arc seriye baya canlılık getirir. Keşke bunu yapabilecek yürek olsa Oda'da. Bir kez Reverie ile yaptı. Ne güzel oldu.
Kim bayılmaz buna.Bende bayılırım.
Ben olayın Sun Wukong'a bağlanmasına razıyım ama bir çok teoride dendiği gibi reçine falan olmasını gerçekten istemiyorum. Adem ağacının reçinesiymiş falan keyifsiz yani. Şöyle bir ters köşe beklentim de var, Luffy'nin meyvesi gerçekten de Gomu Gomu çıkacak gibi geliyor bana hala. Efsanevi meyve falan çıkmayacak, sonar bütün okurlar teorisyenleri dövecek.Öyle geliyor ki Luffy'yi de maymun etmiş olabilir Oda. Hiç belli olmaz, maymun kral şaşılacak bir şey olmaktan çıkalı çok oldu.
Uyanışın ilk emareleri muhtemelen doffy nin meyve hareketlerindeki tuhaflığı fark etmesiyle oldu. Fakat bu tekniği luffy ilk ne zaman keşfetti o bilinmiyor. Yani uyanış parça parça geldi ama oda efendi bunu göstermeye tenezzül etmedi öyle anladım benJoyboy'un dönüşünün uyanışla alakası olması çokça ortaya atılan bir tahmindi. İyi de bu uyanış ne ara oldu, ben onu anlamıyorum. Umarım Oda iyi bağlar. Ne olursa olsun, bir efsaneye dair bilgiler öğreneceğiz. Heyecanlıyım şahsen.
Neden olmasın?Meyve uyanınca niye ölüp dirilsin?
Neden olmasın?
ölen insandan meyvenin çıkması lazımken neden kalıp uyanış gerçekleştirsin ? Ya meyve ikisinide sebep olmuş yada luffy hiç ölmemiş oluyor bu durumda.
Ee tamamda başka türlü luffy ölmemiş oluyor.Ölüyü dirilten meyve var zaten. Bu şekilde bir uyanış meyve özelliklerinin mantığını altüst eder.
Ee tamamda başka türlü luffy ölmemiş oluyor.