Seri tekrara girer öyle yaAnlık ölüm yaşayabilir.
Seri tekrara girer öyle yaAnlık ölüm yaşayabilir.
Hee dış dünya diyince ben öteki taraf falan sandım aklım oraya gitti. Luffy ile Zoro deccaller ile konuşacak diye düşündüm.Worstgendeki kullanıcılar ama mantıklı geldi bana da gazete başka ne anlama gelebilir ki? Morgans mı geliyor acaba @amaneden
Luffy gibi gözüken Joy Boy'a hayır. Flashback ile gözüken gerçek Joy Boy'a ise belki evet. Tabi eciş bücüş bir tipleme çıkarsa yine hayır :dKendimi forumun ilk Joy Boy fanı ilan ediyorum. @artyomdh katılmak istersen müracaat et.
Uyanışın daha büyük güç unsuru olduğunu gördük zaten. Yüksek ihtimal Teach ile zirvesini yaşayacağız bunun.Bence tescilli. Zaten ileri seviye haki ile yenememiş. Hatta ölmüş. İş meyve gücüne kaldı yine. Yani uyanışa.
Şu karakterleri aynı bölümde görsek bayılmayacak yoktur zaten.Tek bölümde Akainu, Sengoku, Garp, Mihawk ve Dragon'u görebilirsek @sensey bayılır herhalde
Morgans geliyorsa One Piece animesinin her sahneye koyduğu sözde gaz verici müziği açıp öyle okurum bölümü.Worstgendeki kullanıcılar ama mantıklı geldi bana da gazete başka ne anlama gelebilir ki? Morgans mı geliyor acaba @amaneden
Akainu her çıktığında Sensey şükür namazı kılıyorTek bölümde Akainu, Sengoku, Garp, Mihawk ve Dragon'u görebilirsek @sensey bayılır herhalde
İtiraf edeyim bunu beklemiyordum.
Turdan korksak op okumazdık