Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok bekletmez oda muhtemelen uyanış için ama belki bi fb görebiliriz fil'den ya da luffy'den.

Nasıl law ve kid farklı uyanış kullandiysa kata ve dof gibi degil, luffy'de de farklı bir kullanım bekliyorum egerki gorosei'nin dedigi meyve buysa. Joy boy falan diyip verdi gaz, degsin bari.
Ortalık lastik kokacak lastik :at: :at:
 
Ya arkadaş seri olmuş 1000 küsur bölüm. Bu saatten sonra ne Luffy'nin meyvesi değişir ne de şapka falan meyve yemiş diye bir durum çıkar. Bu tarz köklü değişiklikler olmaz. Adam 1000 bölümdür yaptığı Gomu Gomu tekniklerini çöpe mi atacak?:bilmem: Bunların tartışılması çok saçma geliyor bana. Ha meyvenin özel bir durumu çıkabilir(ki çıksın) ya da uyanış özelinde şu kauçuk muhabbetine bağlanabilir ama 1000 küsur bölümü çöpe atacak bir şey çıkmaz.
 
Mitolojik zoan meyvelerindeki karakterler bir zamanlar yaşamış gerçek kişi olabilirler mi mesela Sengoku'nun Buda'sı, Marco'nun Anka'sı falan bunlar yaşamış gerçek karakterse eğer?

Bunlar one piece dışında bir mitolojiden gelmiyorlardır dimi? Şimdi,

Böyle olursa Joyboy mitolojik bir karakter olarak meyvesi oluşmuştur veya oldurmuşlardır bir şekilde altında ne yatar şimdilik bilemiyorum.

Hatta Joyboy, Buda, Anka, Zunesha, Yamato'nun meyvesindeki karakter vs. hepsi aynı tayfadadır, hatta hatta Zunesha henüz ölmediği için henüz meyvesi oluşmamıştır, ölünce Mistik Zoan Zunesha meyvesi oluşacak.

Imu'nun önündeki hasır şapka da gerçek Joyboy karakterine aittir.

Peki ilk şeytan meyveleri ne zaman oluştu?

Joyboy ve tayfası savaşı kaybedince bir yöntem keşfettiler ve bu yöntemle doğadaki elementleri hayvanları ve eşyaların özlerini meyveye çevirmeyi ve bu meyveyi yiyen kişilere de bu özleri aktarmayı başardılar daha sonra da kendilerine bu yöntemi uyguladılar ve kendilerini de mitolojik zoan meyvelerine dönüştürdüler, bunlar ilk D kavmi oldukları için tanrının doğal düşmanları yani şeytan olarak anıldılar, bundan dolayı bunların keşfettiği bu meyvelere de şeytan meyveleri denildi.

Sabo'nun "herşeyin bir özü var" sözünde bahsettiği öz aslında önemli bir nokta, çünkü kişi meyveyi yedikten sonra meyvenin özü kişinin özüne aktarılıyor, iki meyve yenmemesinin sebebi insanın sadece tek özünün olmasından kaynaklı. Karasakal farklı, onun iki veya daha fazla özü olabilir çünkü hiç uyumayan bir karakter, gündüz farklı bir öz gece farklı bir öz devreye giriyor olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık