Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seride dikkat kaybetmenin bahanesi yok. Koskoca Gözlem Haki koyulmuş üstüne. Yetmemiş, gelişmesi adına 1 ark harcanmış, buna rağmen dikkatin dağılıyorsa, yersin sopayı yüzüne. Dikkati dağıldı diye Luffy mi övelim, ne yapalım, tam olarak ne istiyon?
Amirallerde koca gözlem haki yok muydu ? Onlar niye dikkatlerini kaybedip darbe yediler.Adam geleceği görüyor diye her saniye tetikte olacak mı yani bu mu düşündüğün.Serideki k.hakiye en çok odaklanmış kişinin bile sakin kalamayıp gözlem kullanamadığı yer var.


Seride 2 karakter birbirleriyle dövüşürken odakları birbirlerinde olur.Birisi bunu kaybederse üçüncü bir isim ya da bir olay yüzünden diğeri rakibini yenebilir.Kuzan-Jozu,Oden-Kaido,King-Ashura gibi örnekleri var.

Luffy'yi öv diye isteyen yok ayrıca.Kaido kendine yakın seviyedeki karakterlere karşı üstün geldiği anları yazar bu şekilde çiziyorsa gerisini düşünmek Kaido sevenlerin problemi benim değil.
 
Lufy-senpaime anca 2v1 girersi
Ayrıca drake geçen bölüm kalkınca birşey yapıcak sandık yine yenilmiş adam şaka gibi. La oda madem niye kaldırdın adamı tekrar aynı cp0 a yenilecekse. Boşuna panel kapladı.
Cp 0 ajanını bıçaklamış, muhtemelen cp 0 adamı kan kaybından bayılmadan önce zaman kollayıp lütfünün diggatini tam saldırı yerken dağitiyim da işe yarayım demiştir.
 
Genelde olanı anlamadığın için boşa tartışmış oluyoruz zaten.Dof'un Tsuru'dan kaçtığını gölgelemek için WB örneği veren sensin.


Dof farkındaydı ondan dolayı.Kendisine merhamet etmeyeceğini bilen Kuzan karşısında paşa paşa yolunu aldı.




Magellan'ın adamın buraya girdiğinden haberi vardı.Adamın da işini yapması gerekiyordu.Fuji baya baya esnek davrandı Dof'a.




.Geri vites Smoker'ı öldürmek ilk önceliği iken,Kuzan'ı görünce plan değiştirip yoluna bakan Dof'un durumu oluyor.Fanlık devreye girince haliyle.
1 - İlk alıntıda yazılanı anlamıyorsun anlayıp cevapla ne diyeyim.2 - Kuzan amiral değil artık öyle shichiliğe güvendi falan diyemezsin.Gitmesinin sebepleri var ülkeye law ittifakı giriş yapmış. 3 - Magellan haberi bir anda aldı karşılığını verdi sormadı bile kimseye.Shichi de olsan hatalı bir hareket yaparsan sormasına gerek yok çünkü.Amirallere şunu dediklerini sanmıyorum : “ Lordlar size saldırırsa kendinizi savunun dokunmayın ha onlar bizden. “ Böyle saçmalık olmaz yani. 4 - Dof öldüremeyeceği kesinleşmiş olan adamla niye uğraşsın ? Kuzan araya girerken Smoker’ı öldüremeyeceği bariz.En basitinden bu ikisi dövüşürken g5 askerleri alıp kaçırırdı adamı.Boş yere niye kassın adam.Zaten ona rağmen denedi ve gördü Kuzan’da tam buna engel olacak yetenek var milim kalmışken dondurdu adamı.Hem kuzanı ekarte edecek hem de Smoker öldürecek diyorsan sen bilirsin.Ray’in Kizaru varken tayfaya yardım edemediği ortamda çok şey bekliyorsun.
 
Yenen güçlü değildir yenilen balondur bunu nasıl unutursun 🤣🤣
Kanun böyle bu forumda. :ehe:

Drake zaten kötü durumdaydı baya. Bıçak saplaması bile büyük başarı. Bu haliyle gelip o adamı yenseydi çok saçma kaçardı ama bu kadar saçmalıktan sonra şaşırmazdım ben olmasına. Oda'nın böyle Drake için işi bitmemiş gibi panel çizip diğer bölüm hemen düşürmesi garip oldu çünkü. Oda'nın saçmalıklarına o kadar alıştık ki olması gereken şey olunca garipsiyoruz asıl. :D
 
Astına benim için öl demek irade göstergesiymiş.Hody serideki en iradeli karakter demek :eek: Ya da kardeşine hs atmak,Law'a 2v1 dalmak,kendi gücüne bile güvenmediğinden yardım isteyip sızlanmak falan.
 
Hancock ve Kuma burada olsaydı ve Izo yarı ölü haliyle onlarla kapışıp 1 tanesini indirseydi haklıydınız arkadaşlar.Bu Izo'yu nereden baksan İmparator seviyesine çıkarır.CP0 ekibi shichibukai etmez derken bunu kastediyorum.Gördüklerimize göre Lucci dışında bu ayarda olan adam yok bu kadar basit.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık