Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cp0 ajanı görevi açısından gayet mantıklı bir iş yapmış. Savaşın seviyesine gücü yetmeyeceği için bilinçli olarak Luffy'nin dikkatini dağıttını ve saldırıyı almasını sağladığını düşünüyorum. Böylelikle Kaido'nun gücünü kendi yararına kullanmış oldu. Hükümetin askerleri olsun ajanları olsun hep daha akıllıca işler yapıyor. Gelecek bölüm yerde yatan Luffy'nin işini bitirmeye çalışırken Kaido kızıp fişini çekecektir.
 
BM ile denk gösterilmedi bence farkı çiziliyor her geçen bölüm. BM ile Kaido'nun denkliği Luffy ile Kaido'nun denkliği kadar var yok. Bölümü görmek lazım.
Len kaido tam güç bile dövüşmüyormuş. Adam gelen her saldırıdan sıyrılması mümkünken bilerek yemiş hepsini. Bir dakka geleceği göreyim dedi öpücük bile atıyor resmen dalgasını geçiyor ama sana sorsak denk dövüşüyor luffy :D
 
Uzun zamandan sonra heyecanlandim. Tamam luffy tarafi kazanacak fakat Sarhos kaido ne yapacak, luffy uyabilecek mi belki baska beklenmedik biri yardima gelecek veya luffy uyanip beska bir gear veya uyanis mi acacak?
Cp0 yapabilecegi en mantikli hareketi yapmia bence ve gayet güzel islenmis
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık