Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy bu kadar teknik öğrenene kadar Kral Hakili Parmak atmayı öğrense (Shigan) herşey daha kolay olurdu.
 
Ben dedim JoJodaki Risotto Nero gibi olur diye ama E. Oda cesaret edemedi, Luffyi geçer diye kıstı Kiddi. :) Aynı pozisyonda Lawın kolunu kestirirken Luffynin elini bağlatıyor adam. Luffy öne çıksın diye mantıken Luffyden üstte olması gerekenleri aşağı çekiyor. Luffyfanlar plot yok der bir de. :)



Bir de şu noktaya değinmek istiyorum. Kaido hiçbir şey yapmadan ada taşırken Momo adayı taşımak için bulutları çekmek zorunda kaliyor. Bleachte söz söylemeden bankai açma mevzusu veya Narutodaki el hareketi yapmadan mühür yapmak gibi bir şey aşmış yani. :)
Kaldı ki Momo terliyor bu işi yaparken. Kaido, ilk yaptığı andan beri zerre terlemiyormuş gibi hali var. Ya meyveyi öyle bir hale getirdi ki, yaptığı yetenekler üzerine ağırlık vermiyor(G2-G3 Luffy'nin zamanla kısıtlamalardan kurtulması gibi), yada öyle hayvan ki ağırlık verse de rahatlıkla taşıyor.

Yalnız robin bu vampir tipe benzer bir dev oluşturdu diğerleri de olur mu acaba :)
Bu çizimden önce, zaten Robin bunu yapmıştı. En uyumlu Robin olduğundan, Robin'i bu şekilde çizdi. Hepsi oyun karakterlerinden uyarlama.
 
Son düzenleme:
Abi belki de arka planda bir savaş veya olay patlak verdi gorosei onlardan bahsediyor. Karasakal bişeylere karışmıştır belki, ya da başka biridir. Oda zamanında luff için rasgele dandik bi meyve seçtim dememişmiydi. Luffy nin çıkarsa çok fazla saçma olur
O zaman Luffy’ye saldırıp vakit kaybedeceklerine Wano’dan derhal çıkmaları lazımdı.
 
bence g5 gelmeyebilir çünkü bunun b*ku çıkabilir g6,g7g,8 sanırsın g20 zirvesi düzenliyor oda.

Max olacağı uyanış,uyanış olmazsada ne olacak bilmiyorum Luffy sözünde duran bir karakter şimdi o sözleri söylemese kaidoyu denize şutlamaz derdim ama iş tuhaflaştı. Cp0 ajanını merak ediyorum o kılıcı böğrüne yiyipde ışık hızı misali kaçıp tek atıp çatıya çıktı Bu adama bir şey olmaz beyler. Yalnız kaido nasıl vurduysa luffy'e adam tekkaide dişlerini sıkıyor o derece ağır bir darbe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık