Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy normal silahlanmalı G3 yumruğu ile Kaido'nun gözünü kaydırıyor Wano'nun üstüne yığıyor zaten. Ayrıca Luffy şu an içten vuruyor, dıştan gözükmemesi hiçbir şey değiştirmez.

Ha bu arada Luffy Oden seviyesi değil. Daha güçlü.
Ama yc9 çenesini çıkaramıyor. Hemde ryoulu.
 
Ama yc9 çenesini çıkaramıyor. Hemde ryoulu.
Big Mom'da Ulti tekleyemiyor hem de hera,napolyon ve pro birleşimi baya taştaşlı bir saldırı ile :D Kaido'da Kinemon'u bayıltamıyor hem de b.haki akıyor silahından. Yani bayılmak artık şey gibi oldu hmm Oda "ol" der ve olur yoksa Xebec bile gelse bayıltamaz Ulti'yi veya Kinemon'u yazar istemedikçe.
 
Çatıdaki dövüşün seviyesi tam idrak edilemiyor sanırım. Kaido'nun saldırı gücünün ne boyutta olduğunu daha önce görmesek en güçlü saldırılarını Luffy'nin kafasina kafasina sallamasina rağmen Luffy bir silkelenip dövüşmeye devam ettiği için insanlara yetersiz gelecekti herhalde. Luffy'nin saldırı gücünü Kaido'ya bakarak değerlendirmeyin ayni saldırıları başkasına vursa ne olacak ona odaklanin sıkıntı kalmaz.

Daha önce şahit olmadığımız bir seviyede dövüş okuyoruz. Her anlamda zirveye çıkmış iki karakter birbirine abaniyor. Kf ahalisi şuna bakıp çok uzadı abi yaaa diyebiliyor o yüzden herhangi bir yoruma şaşırmamak lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık