Bununla nasıl bir tuttun hayretKinemon bayılmamıştı bu saldırıya. Luffy bayılırsa büyük rezillik olur seri açısından.
Bununla nasıl bir tuttun hayretKinemon bayılmamıştı bu saldırıya. Luffy bayılırsa büyük rezillik olur seri açısından.
Hiçbir fikrim yok, ama Denjiro'nun bir şeylerin peşinde olduğu söyleniyordu.Haftaya Orochi'nin ölüşü görürüz, ardından lütfünün uyanışını görürüz bölüm sonunda da haftaya ara var yazısını görürüz. Lütfü'nün bölüm sonu yumruklarından farksız bence bu sayı, özellikle Dressrosa'da aha Dof düştü dediğimiz kaç bölüm sonu olmuştu ? Tam tersini lütfüye yapmış bu sefer.
Birde Raizo'nun geçen sayı hazırlıklar tamamlanmak üzere derken neyi ima etti bir şey mi kaçırdık ? @Smoker
Bölümde durumu kötü olan ve sınırına gelen Luffy olarak gösteriliyor yalnız, Kaido bile Luffy'nin durumunun bu kadar kötü olmasına şaşırıyor.Oda yine yapmış yapacağını. Yenilmenin eşiğinde olduğunun farkında olan birine yine aynı galibiyeti verdi. Ayrıca Kaidonun bu sarhoş tiplemeleri beni sarmadı pek.
Oda öyle çiziyor ki hakileri bu arc her saldırı aynı geliyor bana.Bununla nasıl bir tuttun hayret
Böyle bir durumun olmasını ben de isterdim ama imkansız.Oldu desek bile bu durumda Mary Geoise yıkılır.Shanks + Garp + Dragon + Marco ve arkadaşları.Bunların katılma olasılığı bana göre çok fazla.Keşke başarısız olsalar. Luffy'yi cp-0 tutuklayıp götürse diğer tayfa üyeleri ve wano savaşçıları kaçıp toparlanıp Luffy'yi kurtarmaya çalışsa daha güzel olurdu. Kaido istediği savaşı çıkarmak için Mary Geoise'ye saldırsa ve orada katliam yapıp yenilse çok güzel olurdu.Seri biraz olsun siradanliktan sıyrılmış olurdu.
Siler aga tabii ki. Fiske vuramaz Kaido'ya. İş çıkmaz artık bu saatten sonra bu adamdan.@artyomdh CP0 vs Kaido görür müyüz yoksa direkt Kaido siler mi adamı? Ben CP0'dan bir tane rokuogan bekliyorum Kaido'ya böylelikle sadece luccide olmadığını görmüş oluruz güzel olur.
Drake nasıl irade şov yaptı ama.