Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm güzeldi ama Luffy zaten yenilecekmiş bence.
Kesinlikle, Luffy zaten yenilecekmiş gibi çizmiş Oda. Filipin One Piece gruplarında bir panelde Luffy'nin yüzünde Japonca GEAR 5 yazıyor diye paylaşmıştılar. Gear 5 aşırı mükemmel bir şey olursa ve Kaido da sınırna gelmiş gösterilip kaybettililirse bile bu saatten sonra pek tatmin etmez artık. Luffy'nin perti çıktı çünkü.
 
Hız saldırısında k.haki ile avantaj sağlıyormuş luffy bilgi edindik. Kaido ejder bedeninde aynı tekniği yaptı luffy ile arasında ki farkı kata dan daha aşağılayıcı biçimde gösterdi bu da güzeldi. İlk karşılaşmada yediği tekniği yine yemesine rağmen bu sefer bayılmadı ayakta kaldı udon da ki vücut geliştirme işe yaramış luffy de gelişim göstergesidir bu. Son saldırıya gelir isek luffy vursa bile kaido ayakta kalacaktı adam hiç bir şey yapmasa luffy zamandan yenilecek imiş. Lakin azman kaido nasıl vurduysa saldırı değmemesine rağmen cp ajanı dişlerini sıkıyor çıkan güç ile. Luffy yine nakavt 4-0 oldu. Ayağa kalkar uyanış derse bir nebze vs uzar yoksa tuz biber ekti mangaka...
 
Yalnız Kaido çok doğru yere parmak basmış bende sormuştum kendime hadi g4 formu anlarım da Snakeman nasıl yön değiştirip duruyor otoyol gibi diye.Hakiyle kombinasyonla alakası yok ki bunun.Luffy birde Piton yakala diyordu sanki elinde Enma varmış gibi komut veriyordu.Hani bu meyve hala lastik olsa bile Enma gibi dile gelmiş kendi iradesine sahip olan bir meyve bile olabilir bence.
Reis uyanışı açmış ama farkında değil bence :D
 
Keşke başarısız olsalar. Luffy'yi cp-0 tutuklayıp götürse diğer tayfa üyeleri ve wano savaşçıları kaçıp toparlanıp Luffy'yi kurtarmaya çalışsa daha güzel olurdu. Kaido istediği savaşı çıkarmak için Mary Geoise'ye saldırsa ve orada katliam yapıp yenilse çok güzel olurdu.Seri biraz olsun siradanliktan sıyrılmış olurdu.
 
Ulan vitaminsiz bir Cp0 elemanı tarafından gafil avlanıp ölümcül bir darbe alacaksa Luffy, bu geleceği görme zımbırtısı niye çıktı arkadaş? Bu gibi durumlarda işe yaramayacaksa ne zaman işe yarayacak? Hayır dahası geleceği görmeye bile gerek yok, standart bir gözlem haki dahi yeterli olmalıydı :/
İki taraf da geleceği görebildiği zamanlarda durum nötrleniyor yani iki tarafın birbirine artısı kalmıyor. Kısacası geleceği gören Kaido zaten geleceği gören Luffy'i tamamen meşgul edecek bir konumda olduğundan CP0 patronunun müdahil olması Luffy için tam bir dezavantaj oluyor.
 
Bari Den Den Mushiyle konuşurken o kılıç darbesini aldığı anı çizseydi Oda, yarı ölü Drake'in onu böyle yaralaması hiç hoş olmadı.
Dediğin gibi olmuştur ama işte Oda çizmek istemiyor. Geçen bölümden sonra çatıya çıkamayıp Drake'de yenilebilirdi zaten. Ben bunları yapmasına hiç ihtimal vermediğim için şaşırttı beni bu bölüm.
 
@artyomdh CP0 vs Kaido görür müyüz yoksa direkt Kaido siler mi adamı? Ben CP0'dan bir tane rokuogan bekliyorum Kaido'ya böylelikle sadece luccide olmadığını görmüş oluruz güzel olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık