Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes dilek yazıp gökyüzüne salıyor "özgürlük istiyom, annemi istiyom, babamı istiyom, karı istiyom" diye luffy bunları okur Wano halkını rahat bırak diye son bir çarpışır iman power ile kazanır.
 
CP0daki kücük eniştenin parmaklayarak Jozuyu Crackeri Jacki yenebildiğini hayal edemiyorum şuan. :) muhtemelen YC3ler üçlü CP0 ekibini rahat yenerler. Drakein yenilmesi çok anlamlı değil o yüzden. Who veya Ulti de yener Drakei çok büyük iş değil. :)
3.komutanlarda güçlü admlar şimdi yalan yok.Cp0 patronu için ne desek havada kalıyor şuan cok bir şeyini göremedik ama parmak diyip geçme direk ölümcül noktalara nişan alıyor.
 
Katakuri dövüşünde Luffy'nin geleceği görecek seviyeye çıkmasını eleştirmiştim, hatırlayanlar vardır. Bu durumun sürekli olarak senaryo boşluğuna neden olduğunu görüyoruz. Mesela bu bölümdeki kişi Katakuri olsa CP0 ajanının saldırısını yemezdi. Oda bize Katakuri'de öyle şeyler gösterdi ki, Luffy bunları yapmadıkça hepimizin kafasında soru işareti oluşuyor.
Hmm OP'yi son zamanlarda çok eleştiriyorum lakin bu konuda tutarsız olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar Luffy, tam odakla Katakuri'nin geleceği görmesi ile baş edebilecek kadar gelişmiş olsa da, Katakuri 7/24 açık geziyordu. Eminim ki Luffy birine odaklı geleceği görebiliyordur, Katakuri gibi radar modunda değildir.
 
her konuda gelişen odanın baş karakteri zaman konusunda bir şey yapamıyor zamanım kalmadı diyor ulan acele eden kazanır mı ki? Açık verirsin.
 
Cidden adamın aklındakini okumak imkansız, sabahtan beri bölümü 10 kere okudum, geçmiş şeyleri kontrol ettim her seferinde yeni bir fikir geliyor kafalara.
Ben halan disardan bir yardim gelecegini veya dengesiz sarhos kaidonun savasi aniden birakip wano terk edecegi gibi deli fikirlere katiliyorum bakalim hele neler görecez
 
Kid ile Law'ın 2v1 yaptığının daha iyisini Luffy yapıyor yalnız.Luffy hem daha yaralı haliyle,hem de daha güçlü bir rakibe karşı yapıyor.



Bu bölüm özelinde demiştim.Bu sayıda Kaido falan cidden üstün dövüşmüş değil.Olanı söylüyoruz aksi durumda.Merak etme onu :D
Luffy daha iyisini yeni formuyla yapacaktır şuan daha iyisini yapmıyor.Koca ana ne hale geldi bir hatırlasana,kadının kemikleri bile kırılmıştı.

Kaido daha böyle bir hale gelmedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık