Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda Kaido o ataktan kurtulsun diye gelecek görme verdirmiş la adama.:D


Nefes aldırmıyor. Savunmaya çalışıyor balyozla üstüne üç tane daha yiyor. Yapma diyor yeter diyor kes diyor acıyor diyor baktı olmuyor tsktik değiştiriyor yumuşak bir şekilde a canım lütfen keser misin diyor.:D Modtan moda girdi adam. En son gelecek görme ile kurtuldu.
Tamam tamam geçti üzülme artık.
 
Patron güçlü epeyi ne seviyededir tam diyemiyorum ama komutan seviyesi olabilir.
CP0daki kücük eniştenin parmaklayarak Jozuyu Crackeri Jacki yenebildiğini hayal edemiyorum şuan. :) muhtemelen YC3ler üçlü CP0 ekibini rahat yenerler. Drakein yenilmesi çok anlamlı değil o yüzden. Who veya Ulti de yener Drakei çok büyük iş değil. :)
 
Anladık anladık bu Luffy'nin son devrilişi
Ula böyle galibiyet mi olur
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz Kaido yenicez :artiz:
 
Katakuri dövüşünde Luffy'nin geleceği görecek seviyeye çıkmasını eleştirmiştim, hatırlayanlar vardır. Bu durumun sürekli olarak senaryo boşluğuna neden olduğunu görüyoruz. Mesela bu bölümdeki kişi Katakuri olsa CP0 ajanının saldırısını yemezdi. Oda bize Katakuri'de öyle şeyler gösterdi ki, Luffy bunları yapmadıkça hepimizin kafasında soru işareti oluşuyor.
 
Haki konusunda eşit gibiler. Hız işe yaramadı. Güçte Luffy yine geride, üstüne Kaidonun savunması çok güçlü. G4 formunun bitmesi demek haki yok demek. Acaba Kaido yendim sanıp arkasını döndüğü an Luffy ayağa kalksa ama yaydığı aura Joyboy'un aurası olsa. Kaido bir anda korkudan titremeye başlasa ve bilinci yerinde olmayan Luffy onu karanlık tarihten kalma teknikler ile devirse, bunu da tek gören O ajan olsa o_O
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık