Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato: "İnanılmaz!! Momonosuke-kun!!
Fil ile konuşabiliyorsun!!
Oden'in beklediği gibi!! Dünyaya şafağı getirecek tek kişisin!!"

Tek değildir o, tek olsa yerinde duramazdı. Oda şu velete neyin misyonunu yüklüyor anlamış değilim.

Cp0 ajanları hayal kırıklığı oldu. Izo'yu zor yenen adamlar çatıya çıkıp savaşı durduracak. Drake halletsin de çatıda saçma sapan arkadan bıçaklama olayı görmeyelim.

Sondaki Luffy paneli çok iyi. Luffy bu benim son G4 açışım demiş ama yeterli gelmeyecek gibi duruyor. Big Mom'ın yenilişinden sonra Kaido gücünü göstermeli.
 
Orası öyle. İleri seviye kral haki kullanımı viteslerin değerini düşürdü biraz. Bakalım önümüzdeki bölümlerde Luffy G4'ün büyük bir katkısını görecek mi.
Bizim gördüğümüz g4ler için öyle ama g4dü bu haliyle kullanması da var elbet. Yani bir nevi bütün teknikleri seviye atladı Luffynin. Bir şey değişir her şey değişir muhabbeti.
 
Papatyaliyi saklıyor o zaman çakal oda
Evet o daha hiç savaşmadı bile. Ne yapacağı belli değil. Diğer elemana katılıp çatıya çıkmaya çalışabilir.

Drake'in ayaklanması da gerçi bunları durduracağını düşündürüyor. Drake direk arkasında lider olanın ama boş yere ölmemeliyim diyor ve baya kötü durumda. Şu haliyle kalkıp dövüşüp Cp0 liderini yenerse vay halimize. Drake'i daha iyi durumdayken kolay yenerken bu ölü haline yenilmeleri komedi olur. :D Yenemez belki ama handikap getirecek bir duruma sokabilir Drake.
 
Luffy'nin bu benim son Gear 4'üm sözünden Yorulduğunu değilde. Gear 4 formlarının sonuncusu olduğunu söylemiş gibi algıladım. Artık Gear 4 varyasyonları bitmiş oldu. Bu da devirmezse başka bir şey kullanacaktır. Uyanış ya da Gear 5 yolda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 55)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık