Kaido ağlarken gidip vurmuş. Ayıp.
Yok Lucci zaten bu adamlarla den den mushi ile konuştuğunda farklı bir yerdeydi Kaku ve Stussy ile birlikte. Papatya maskeli Lucci olamaz bu yüzden. Kırmızı maskeli de hiç gelmedi Wano'ya. Sadece bu üçü var.
@Alpamis'ın fanı olduğu karakterden başka bir şekilde davranmasını bekleyemezsin xDKaido ağlarken gidip vurmuş. Ayıp.
Kırmızı maskeli şey değil mi zaten maha. Maske değişmiş sadece.Yok Lucci zaten bu adamlarla den den mushi ile konuştuğunda farklı bir yerdeydi Kaku ve Stussy ile birlikte. Papatya maskeli Lucci olamaz bu yüzden. Kırmızı maskeli de hiç gelmedi Wano'ya. Sadece bu üçü var.
Maske değişme olayı olmaz ya. Diğerlerinin maskesi niye dursun ki hala. Yeni bir elemandır bu Maha bence. Papatyalıyı burada görüyoruz. Go tahtası kırılmış. Go oynuyordu en sonKırmızı maskeli şey değil mi zaten maha. Maske değişmiş sadece.
Bu papatya maskeli wanoda nerede şuan ne yapıyor?
Denklemde G3 ün Boundmandan güçlu olduğunu belirttim zaten, atlamişsin benim denklemi.Basbayağı yanlış.Bu mantığına göre Noah'a karşı Boundman de açmadı Luffy.G3>Boundman mi yani ?
Boundman Kaido'ya karşı yavaş falan kalmıyor.Luffy yer yer base haliyle bile Kaido'ya hız konusunda baskın geliyor.G3 ile de vurdu zaten birden fazla kere.
Hasar verme sırası KKG>King Cobra>Boundman'in diğer atakları>=Snakeman'in diğer atakları>G3 atakları.
Dağlı taşlı bir örnekle cevap verirdim de neyse ki o örnek gençliğindeki haliyle örtüşmüyor. Yıllar hiç acımamış Big Mom'a çok çökmüş. Kaido bile eski halini hatırlayınca ağladı o derece yani.Öyle deme işin içine uçkur girince durum değişiyor.
Kırmızı maskeli şey değil mi zaten maha. Maske değişmiş sadece.
Bu papatya maskeli wanoda nerede şuan ne yapıyor?
Orası öyle. İleri seviye kral haki kullanımı viteslerin değerini düşürdü biraz. Bakalım önümüzdeki bölümlerde Luffy G4'ün büyük bir katkısını görecek mi.Şu anda tabi ne boundman ne de snakeman dediğimiz şeyler eskiden gördüklerimizle aynı değil bir de. Öyle güçlenmeler aldı ki bizim oğlan artık vites boştayken bile aynı değil.