Gece yarısı gelir 02:00-04:00 gibiGeniş özet yarın mi gelecek?
Gece yarısı gelir 02:00-04:00 gibiGeniş özet yarın mi gelecek?
Who's Who'nun 542 olduğu yerde İzo'nun 3 milyar milyon sen o parayı nettin olması lazım.Marco 1374 King 1390 Kata 1057
Jozu ? (1200+) Queen 1320 Smoothie 932
Vista ? (800+) Jack 1000 Cracker 860
Izo 510 Who's Who 542 Snack 600
Izo'nun üstünde varsa bir adam vardır işte...
Cp0'yu biz fazla abarttık brnce iclerinde amiral seviyesine yakın 2-3 kişi vardır en fazla lucci bunlardan biridir. diğerleri yc3 ve aşağa seviyesidir muhtemelen.Who's Who'nun 542 olduğu yerde İzo'nun 3 milyar milyon sen o parayı nettin olması lazım.
Bu abartmadığın hal miCp0'yu biz fazla abarttık brnce iclerinde amiral seviyesine yakın 2-3 kişi vardır en fazla lucci bunlardan biridir. diğerleri yc3 ve aşağa seviyesidir muhtemelen.
Lucci den dolayı beklentim o yönde yoksa wanodaklilere bakarsak tobi roppo seviyesini gecemezler muhtemelenBu abartmadığın hal mi
Lucci, Amiral seviyesi olursa seri dibi görür, Bigmom olayına rağmen diyorum bunu bakLucci den dolayı beklentim o yönde yoksa wanodaklilere bakarsak tobi roppo seviyesini gecemezler muhtemelen
Lucci farklı bence o potansiyel var herifte bana göre. Cp0 da 1 tane amiral seviyesine yakın adam yoksa ciddi anlamda cöp bi örğüt o zaman.Lucci, Amiral seviyesi olursa seri dibi görür, Bigmom olayına rağmen diyorum bunu bak
Lucciden dolayı beklentinin düşmesi daha normal bence.Lucci den dolayı beklentim o yönde yoksa wanodaklilere bakarsak tobi roppo seviyesini gecemezler muhtemelen