Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drake ve Apoo'nun yenemediği adamları İzo'nun yenmesi...
Şu Wano'da her şeyi sineye çektim ama bunu kaldıramam. Drake gibi zoanı 5 dk'da harcayan adamlar, yorgun İzo'yu yenememişler mi? Hem de 2vs1 de..
Oda kurban olam yeter artık.
 
Marco 1374 King 1390 Kata 1057
Jozu ? (1200+) Queen 1320 Smoothie 932
Vista ? (800+) Jack 1000 Cracker 860
Izo 510 Who's Who 542 Snack 600

Izo'nun üstünde varsa bir adam vardır işte...
 
O hayallerine zaten kavuştu ya Raftel’i buldu çatır çatır yiyor şimdi op hazinesini. :D

Lucci’nin akibeti bu adamlara bağlı değil.Canavar korsanlarını çöp gören sen bile tayfa kötüdür diyip Kaido zayıftır diyor musun ?
Lucci'nin akıbeti Sabo'dan zayıf olmasını gerektiriyor zaten.Luffy'ye kaybetmiş birisi,Luffy'nin abisinin dengi olacak yani :D Lucci'nin gelişim hızını Luffy'ye yakın yapmaktan başka bir şey değil bu.


Nasıl ya ? Ne demişim ben ne çamır atıyon la yine :/
Sabo sağ kol yenemez diyordun sen bırak git işine ya :D
 
Çok güzel düşünmüşsün lawin meyvesi mesela ilk başta efsaneydi herkeste peşindeydi meyvenin daha en başından bu arc şöyle dendi ilk whos who jimbei savaşında gomu gomuna söylendi meyveler bu arc bu kadar önemli oldu şimdide gomu gomunun uyanisindan çekiniliyor ben hasır şapkaya bağlayacak sanmıştım senelerdir haki üzerinde durulan arclar şimdi meyvelere bağlanıyolar Yonkou olmak için en efsane gördüğüm teach WB akaiunu aokiji enel vb gibilerin meyvesi efsaneydi ne olduda gomu gomuna ve uyanış bu arc önemli oldu .
Doğru. Haki gibi artık dikkatleri meyvenin de üzerine çekiyor. 2 yıl sonrasında insanlar meyveden uzaklaşmıştı. Bir şekilde dahil edip meyvelerinde güçlerini yedirmeye çalışıyor. Altında ne çıkacak merak ediyorum desem yalan olur. Ana karakter sonuçta. Ama bir yerde saçmada geliyor. Öncesinde de Luffy'den şikayetçiydi Goroseiler. Yine mi sen, yine mi D. dedikleri olmuştu. Luffy bas bas bağıra bağıra dalıyor her yere. Çok dikkat çekende biri. Nasıl oluyor da şimdi meyveden hedef anlayamıyorum.

Tek mantıklı açıklama uyanış açamayacağını düşündükleri için güvende hissetmeleri. Lastik çıkması saçma duruyor ama bakalım nasıl bir senaryo göreceğiz.
Nasıl emin olabilirler ki buna. Luffy dedikleri isme baş belası demiş herif bunlar. MF, Enies Lobby gibi yerleri yıkıp geçmiş, kendinden çokça yerde bahsettirmiş. Nasıl açamayacağını düşünüp aptallık edersin. Akla yatkın gelmiyor. Bu şekilde çıkarsa sebep sadece buysa Goroseiler çok vasıfsızmış. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık