Evet savaşı falan da anlattığımıza göre şimdi de oryantal dersi diye gidiyormuş sayfalar.Oden kitapta dans ettiği sayfaları yırtmış işte, Momo ayak yapıyor bize
Evet savaşı falan da anlattığımıza göre şimdi de oryantal dersi diye gidiyormuş sayfalar.Oden kitapta dans ettiği sayfaları yırtmış işte, Momo ayak yapıyor bize
Kaido'nun o zamanlar Korsan Kral olma ya da son adayı bulma niyeti yoktu sanırım.Acaba Kaidonun eline geçer diye mi korktu?
Drake müthiş featleri olan bir adam değil Tobi Ropponun belki en güçsüzüdür. Ha Izo 2v1 yapıp, yendiyse o zaman çok başka şeyler konuşuruz. Benim şuan düşündüğüm şu nasıl Lucci ve Blueno arasında uçurum vardı. Senin maskeliyle de diğer zayıf arasında fark olması lazım. Yani Drake'in yenildiği ve Izo'nun yendiği aynı güçte değil bence. Izo 2v1 yaptıysa zaten.. işler çok değişirNasıl arttırmaya çalışamayız. İzou'nun Drake'den daha güçlü olduğu belli oldu artık. Drake yanında 2 numbers ve Apoo varken İzou'nun yaptığını bile yapamıyor. Direk yatışa geçiyor. Uçan altılı ve Süpernova bu adam bir de. İzou ise yaralı haldeyken bunu yapmayı başarabiliyor. Cp0 eksi yazıyor zaten biliyorum ama daha önce yaptıklarını da göz ardı edemezsin. Drake ve Apoo karşısında yaptıkları ortada. Bu vs İzo'ya da artı yazar baya.
He sen diyorsan İzo uçan altılı seviyesinde ve bu bölümle birlikte Drake'de Usopp seviyesine düştü. Hak veririm İzo'yu yc3 bile görmemene. :d
Tehlike hissetmiştir belki.Kaido'nun o zamanlar Korsan Kral olma ya da son adayı bulma niyeti yoktu sanırım.
Aynen öyle anlasılması için demiştim ben dekadın saymalıyız bence direkt kalben kadınmış sonuçta
Kendini kadın olarak tanımladığını bilmiyordum.Acaba trans ilahlara ne deniyorÖzellikle Tanrıça dedim biri böyle desin diye. Karakter kendini kadın olarak tanımlıyor. Dolayısıyla kadın. Oda da doğrulamış diye duydum. Trans birey yani.
Bir tarafta Deprem ve Karanlık meyveli piskopat şizofren, dünyanın en azılı zalimlerini tayfasına katmış karasakal, bir tarafta gittiği her adada kurtarıcı olan Luffy , hangisini öldürelim kısmında Luffyi seçmeleri denizcileri ve dünya hükümetini sevmememin sebebi bu işteDemek tarihten silinecek kişi karasakl yerine luffy ilan edildi.