Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada özellikle denizleri bile ayıracak bir savaş olacak deniyor. Bu savaşla MF savaşı kastedilmiyor. İlerde yapılacak Teach savaşı da kastedilmiyor herhalde. Oden direk Kaido ile yapılacak savaşı mı kastediyor? Durum öyleyse ileriye yönelik bir mesaj olarak Luffy ve Kaido savaşının etkisi denizleri bile ikiye ayıracak çapta mı olacak acaba.

O ifade, deprem meyvesine, antik silahlara da referans olabilir.
Wano sonrası son savaştan bahsediyor.Hatta orada hükümete karşı dövüşeceğinden güçlen Kaido diyor.Adamın yenileceğini ama wanoda ölmeyeceğini de biliyor.Denizlerin ayrılması ise bu savaşta antik silahların kullanılacağını gösteriyor olabilir.Şu spoiler şeyi heyecanı bence baltaladı.
 
İzo'nun dediğin seviyelerde olması imkansız malesef. Drake yenilince Numbers ve Apoo kaçıyor öyle Apoo aşırı yaralı falan da değil. Yani Drake'in tek attığı Numbers+Drake'i yenmişler.

Bu spoiler yaşanan olaylar ancak Cp0 eksi yazar Izo'yu arttırmaya çalışma, giftersa kan verirken gördük seviyesini
Yenileceklerini anladığı için kaçıyor. Sonuçta 4v2 atsalar bile yenemeyeceklerini anlıyor Apoo. Adam çizmiş direk bunu yani. Bu adamların şakası yok diye de belirtiyor Apoo.

Nasıl arttırmaya çalışamayız. İzou'nun Drake'den daha güçlü olduğu belli oldu artık. Drake yanında 2 numbers ve Apoo varken İzou'nun yaptığını bile yapamıyor. Direk yatışa geçiyor. Uçan altılı ve Süpernova bu adam bir de. İzou ise yaralı haldeyken bunu yapmayı başarabiliyor. Cp0 eksi yazıyor zaten biliyorum ama daha önce yaptıklarını da göz ardı edemezsin. Drake ve Apoo karşısında yaptıkları ortada. Bu vs İzo'ya da artı yazar baya.

He sen diyorsan İzo uçan altılı seviyesinde ve bu bölümle birlikte Drake'de Usopp seviyesine düştü. Hak veririm İzo'yu yc3 bile görmemene. :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık