Trans deme kızar düz kadınÖzellikle Tanrıça dedim biri böyle desin diye. Karakter kendini kadın olarak tanımlıyor. Dolayısıyla kadın. Oda da doğrulamış diye duydum. Trans birey yani.
Trans deme kızar düz kadınÖzellikle Tanrıça dedim biri böyle desin diye. Karakter kendini kadın olarak tanımlıyor. Dolayısıyla kadın. Oda da doğrulamış diye duydum. Trans birey yani.
Wano sonrası son savaştan bahsediyor.Hatta orada hükümete karşı dövüşeceğinden güçlen Kaido diyor.Adamın yenileceğini ama wanoda ölmeyeceğini de biliyor.Denizlerin ayrılması ise bu savaşta antik silahların kullanılacağını gösteriyor olabilir.Şu spoiler şeyi heyecanı bence baltaladı.Burada özellikle denizleri bile ayıracak bir savaş olacak deniyor. Bu savaşla MF savaşı kastedilmiyor. İlerde yapılacak Teach savaşı da kastedilmiyor herhalde. Oden direk Kaido ile yapılacak savaşı mı kastediyor? Durum öyleyse ileriye yönelik bir mesaj olarak Luffy ve Kaido savaşının etkisi denizleri bile ikiye ayıracak çapta mı olacak acaba.
O ifade, deprem meyvesine, antik silahlara da referans olabilir.
Dediğim gibi çok hızlı olduğundan dolayı öyle, Kong Organın olayı da o sanırım.
kadın saymalıyız bence direkt kalben kadınmış sonuçtaÖzellikle Tanrıça dedim biri böyle desin diye. Karakter kendini kadın olarak tanımlıyor. Dolayısıyla kadın. Oda da doğrulamış diye duydum. Trans birey yani.
Yenileceklerini anladığı için kaçıyor. Sonuçta 4v2 atsalar bile yenemeyeceklerini anlıyor Apoo. Adam çizmiş direk bunu yani. Bu adamların şakası yok diye de belirtiyor Apoo.İzo'nun dediğin seviyelerde olması imkansız malesef. Drake yenilince Numbers ve Apoo kaçıyor öyle Apoo aşırı yaralı falan da değil. Yani Drake'in tek attığı Numbers+Drake'i yenmişler.
Bu spoiler yaşanan olaylar ancak Cp0 eksi yazar Izo'yu arttırmaya çalışma, giftersa kan verirken gördük seviyesini