850 kere jack'i yeneceğim diyen Lütfü bir şeyler yapar diyorsun ama xDSen gelene kadar samurayları toplayacağım deyip 2 hafta yatan zoro mu filo toplayacak?
O sızıntıyı ben de hatırlıyorum. Orda yazan şeyler olur mu bilemem ama luffy’nin yakalanmasını isterim. Mangayı hızlandırır. Eğer luffy yakalanmazsa sabo’ya ve devrimcilere ne olduğunu okurlar gazetede. Direk o savaşa hazırlanırlar. Artık parti>gazete>yeni ada tekrarlanmaz diye umuyorum.
Yenmişler yalnız eğer lütfü fanıysan birlikte düşmüşler sonuçta xD Yendiler de geçİzou > Drake - Apoo diyebiliriz en azından. İzou'nun ne seviyede olduğunu gördük. Uçan altılı seviyesinde olur sanıyordum ama yaralı haliyle Apoo - Drake'den çok daha fazla iş yaptı.
Tüküreyim sizin gibi ajanlara bu arada. 2v1 durumda Izou yenememek nedir. Dragon ve Sabo neyinden çekiniyor bu örgütün acaba.
Kendini mi patlattı acaba ne yaptı ?İzo adamdır.Wb tedrisatından geçmiş olduğu nası belli ama koçum benim
Nasıl yenildiklerinede bakmak gerek.Izo'yu halletmelerini bende beklerdim ama çok aşırı güçlüde beklemiyordum Cp0'ı.İzou > Drake - Apoo diyebiliriz en azından. İzou'nun ne seviyede olduğunu gördük. Uçan altılı seviyesinde olur sanıyordum ama yaralı haliyle Apoo - Drake'den çok daha fazla iş yaptı.
Tüküreyim sizin gibi ajanlara bu arada. 2v1 durumda Izou yenememek nedir. Dragon ve Sabo neyinden çekiniyor bu örgütün acaba.
Yenmiş gibi saymıyorum bu durumu ben. 2 ajan da ayakta kalsaydı yenmiş sayardım. Hiç tatmin edici değil. Buradan nemalanamam ben.Yenmişler yalnız eğer lütfü fanıysan birlikte düşmüşler sonuçta xD Yendiler de geç