Çeviri yaparken, spoiler ile ilgili yorumlarınızı çeviriye eklemezseniz güzel olur dostlar.
Belki de Zoro'nun kapalı olan gözü ile konuşuyorsundur...Sen o gün olduğu gibi bugün de kılıcı anlayamamışsın daha doğrusu gözünü kapatmış köre yatıyorsun. Kılıç olmasa Zoro çizik bile atamadan yenilip gidecekti.
Bu elemanlar 2v4 atmışlardı Drake ve Apoo'ya. Ne oldu da 2v1 atarak İzou'yu rahat yenemediler?Sadece uzun olan ile İzou dövüştüyse eyvallah, ama diğerleri varken İzou bunu indirdiyse...
Artık ne çizdiğin bilmiyor bu adam.
Haki kullanmadan yonkou düşürdüler ona mı takıldın, Lütfü Kaido sonrası kalan cp0'ı da yener olay kapanır. Gorosei ile iletişimdeyse şaşırmaları o günün geldiğini vesaire demeleri için kullanır o savaş sonrası 2v1 atması olmazdı.Bu elemanlar 2v4 atmışlardı Drake ve Apoo'ya. Ne oldu da 2v1 atarak İzou'yu rahat yenemediler?
İzou çok mu güçlü yani bu 4'ünün toplam gücünden. Üstüne yaralı hali bu da.
Haki kullanmadan yonkou düşürdüler ona mı takıldın, Lütfü Kaido sonrası kalan cp0'ı da yener olay kapanır. Gorosei ile iletişimdeyse şaşırmaları o günün geldiğini vesaire demeleri için kullanır o savaş sonrası 2v1 atması olmazdı.
Haki kullanmadan yonkou yenmelerinde sakınca görmüyorum ben.Haki kullanmadan yonkou düşürdüler ona mı takıldın, Lütfü Kaido sonrası kalan cp0'ı da yener olay kapanır. Gorosei ile iletişimdeyse şaşırmaları o günün geldiğini vesaire demeleri için kullanır o savaş sonrası 2v1 atması olmazdı.
O zaman arc başından beri dayak yiyen adamın Cp-0'ı düşürmesinde de problem görmemelisin.Haki kullanmadan yonkou yenmelerinde sakınca görmüyorum ben.