Bu arada ZKK’yi hala bekliyorum… he olmazsa da sorun yok… hiçbir şey olmamış gibi devam ederim. Sonuçta işler böyle işliyor burada… :d
Zkk ne?Bu arada ZKK’yi hala bekliyorum… he olmazsa da sorun yok… hiçbir şey olmamış gibi devam ederim. Sonuçta işler böyle işliyor burada… :d
Zaten Luffy vs Kaido başlıklı bölüm daha gelmedi ki, o başlıkta bölümler gelene kadar tüm dövüşleri kesik kesik gösterdi.Dövüşü çok kesik kesik çiziyor… en büyük yanlışı orada yapıyor şu an. Dediğim gibi ben daha iyisini bekliyordum. En azından 3-4 bölüm üst üste dövüşü okusak kesilmeden… daha etkileyici olabilirdi.
Tamam da Zoro'ya 1v1de King verip, Luffye tüm novalarla dövüş verince diğer tahminin de otamatikmen çöp oluyor. Uçan Çöpler bizi ters köşe yaptı İmparator ödül tanıtımlarında bile Kaido'nu altında güçlü eski korsan kaptanları var dendi, Bm'nin adamlarından üstün değil hiçbiri, Oda, Who's Who, Queenle kafa kafaya kapışacak gibi konuştu.Tek Luffy ile Kaido’ya dalar dediğim yerde yanıldım bunu da çıkıp söyledim. Bir de kelle var… o olmazsa onu da söylerim. Onun dışında beklediğimiz şeyler oldu. Sen bununla dalga geçiceğine… Who is Who ve Kid’in yancıya dönüşmesiyle dalga geç bence Lee… :d
Zoro Kill Kaido…Zkk ne?
Shitgenden çıkma bir şeye benziyor. Zoro'nun Kaido'yu nasıl öldürebileceğinin capsini yapıp atmıştım aylar önce. Konsept kurban bayramı sabahı yer çimenlik ekip 7-8 kişi.Zoro'nun Kaido'yu öldürme teorisi. Yabancı forumlarda da baya popüler olmuş bu teori. Kısaltılmış hali ZKK diye geçiyor
Zkk ne?
Bakalım ya… bir de dövüşü bitirse ya haftaya skkskskBenim atladığım sahnelerde bunlar bayağı dövüştü izlenimi yaratmaya çalışıyor çünkü o sahneleri çizmeye üşeniyor. Luffy vs Kaido için çizdiği son bölüm gibi iki bölüm daha çizse dövüş odaklı mevzu bitecek. Haftaya ne olacağına bakmak lazım saldırıyı kaç sayfa çizecek devamında ne olacak BM'nin itibarını korumak için son ana kadar ayakta tuttu Kaido'ya bundan fazlasını da yaptırabilir.
Diğer dövüşleri geçtik zaten ya… onları uzatmadı bile. Belki dediğim gibi o bölüm gelir sonra üst üste çizer… o zaman bakarız artık.Zaten Luffy vs Kaido başlıklı bölüm daha gelmedi ki, o başlıkta bölümler gelene kadar tüm dövüşleri kesik kesik gösterdi.