Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine herkes sanki kendisi hiç yanılmamış gibi karşıt fikirde olduğu kişi ya da gruplara sallamaya başlamış. :flaugh:
Wano'da herkes yanıldı dostlar, herkes patladı ama en çok Oda yanıldı, en çok seri patladı. Tüm dövüşler leş gibi, güç dengesi kalmadı, vs tartışmanın da bir mantığı kalmadı. He, aralarında tabii ki yine sıralama yapılabilir. Bence, altyapısı en kötü, en mantıksız güçlendirmeyi Zoro aldı. En kötü işlenen dövüş Sanji vs Queen ve Big Mom dövüşleriydi. Şu son dövüşler arasında en iyisi de Luffy vs Kaido dövüşü olacak. Henüz bitmemiş hali bile diğerlerinden daha derli toplu. Hepsi kötü de, kötüler arasındaki sıralamam bu şekilde.
Bunları konuşmaya bile gerek yok artık bu seride ama işte can sıkıntısı, alışkanlık vs.
 
Dövüşü çok kesik kesik çiziyor… en büyük yanlışı orada yapıyor şu an. Dediğim gibi ben daha iyisini bekliyordum. En azından 3-4 bölüm üst üste dövüşü okusak kesilmeden… daha etkileyici olabilirdi.
Zaten Luffy vs Kaido başlıklı bölüm daha gelmedi ki, o başlıkta bölümler gelene kadar tüm dövüşleri kesik kesik gösterdi.
 
Tek Luffy ile Kaido’ya dalar dediğim yerde yanıldım bunu da çıkıp söyledim. Bir de kelle var… o olmazsa onu da söylerim. Onun dışında beklediğimiz şeyler oldu. Sen bununla dalga geçiceğine… Who is Who ve Kid’in yancıya dönüşmesiyle dalga geç bence Lee… :d
Tamam da Zoro'ya 1v1de King verip, Luffye tüm novalarla dövüş verince diğer tahminin de otamatikmen çöp oluyor. Uçan Çöpler bizi ters köşe yaptı İmparator ödül tanıtımlarında bile Kaido'nu altında güçlü eski korsan kaptanları var dendi, Bm'nin adamlarından üstün değil hiçbiri, Oda, Who's Who, Queenle kafa kafaya kapışacak gibi konuştu.

Ben udon sonrası Law, Smoothie'yle
Kid, Queenle
Who'yu da Queene yakın güçte gördüğüm için Zoro'ya vermiştim, Luffyde sizin yazdığınız gibi bu eşleşmelerden sonra, hep birlikte Kaido'ya dalıyorlardı hatta Sanji, en büyük gurmeyi hayran bırakıyorsa, Zoro'da diğer İmparatorun en övüldüğü şeyi, derisini aşıp yarar dedim o da çıktı :d

Yıkımcıları da Marco, Kid ve Inu, Nekoyla eşleştirmiştim.

başlarda hatırlarsın insanlar dışarıdan yardım bekliyordu hala.. Shanks yazanlar vardı.

Seninle bir konuşmamızda Oda, seriyi orantısız hızladırırsa Luffy ve Zoro, Kaido'yla dövüşür, Kid ve Law'da Big Mom'u alır demiştim bilmiyorum hatırlar mısın ?... ve gerçekten orantısız hızlandırdı power up torbasını açtı herkese dağıttı Zoro'ya Enma, Sanji'ye suitle gen uıyanışı, Luffye, Kral haki+ileri silahlanma verdi. Kid ve Law'da da uyanış gördük. Aslında arc başında baktığın zaman kime kime yazarsan tam karşılamıyordu.. sonra Big Mom korsanları iptal oldu, Kınların çoğu birebir eşleşme almak yerine, Kaido'ya dalıp görevlerini tamamladı.

Kısaca şunu demek istiyorum, ben kimseyi eşleşme tahminlerinden gömmem bende hızladırmayı değil, Kid, Law, Zoro'nun komutanla dövüşmesini, Luffynin yardımla İmparator indirmesini daha olası buluyordum.. tabi açık kapı bıkramıştım yine.. fakat Zoro'cular bilir kişi gerçekten değil, Who'yla antrenman yapıyor, King'i yeniyor sonra Kaido'nun kelleyi alıyor :d ki bunu yazan zorocuların çoğu şuan adada bulunanlar 2 İmparatora yetmez diyordu
 
Zeus olduğuna göre BM halen hayatta ve duruyor
Kaido bildiğin halen dalga geçiyor gibi ama luffy her seferinde patlatıyor tokatı
Cp0 ya 3 koyun verilmez Cp9 çaylak luffy ler yendi fazla beklentiye girmek mantıksız
Ah Wb senin gibi bir yonkou olacak ti ki biraz güç görürdük
 
Benim atladığım sahnelerde bunlar bayağı dövüştü izlenimi yaratmaya çalışıyor çünkü o sahneleri çizmeye üşeniyor. Luffy vs Kaido için çizdiği son bölüm gibi iki bölüm daha çizse dövüş odaklı mevzu bitecek. Haftaya ne olacağına bakmak lazım saldırıyı kaç sayfa çizecek devamında ne olacak BM'nin itibarını korumak için son ana kadar ayakta tuttu Kaido'ya bundan fazlasını da yaptırabilir.
Bakalım ya… bir de dövüşü bitirse ya haftaya skksksk
Zaten Luffy vs Kaido başlıklı bölüm daha gelmedi ki, o başlıkta bölümler gelene kadar tüm dövüşleri kesik kesik gösterdi.
Diğer dövüşleri geçtik zaten ya… onları uzatmadı bile. Belki dediğim gibi o bölüm gelir sonra üst üste çizer… o zaman bakarız artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık