Yüksel ihtimal hareket halindeyken yön değiştiren, küçülüp büyüyen bir teknik olacak. Bana öyle geliyor.Büyük ihtimal Luffy'ninki bir tür Gatling atağı olacak.
Yüksel ihtimal hareket halindeyken yön değiştiren, küçülüp büyüyen bir teknik olacak. Bana öyle geliyor.Büyük ihtimal Luffy'ninki bir tür Gatling atağı olacak.
Bunu her arc sonu söylüyorlar. Basimiza yeterince dert acti obu ortadan kaldirmaliyiz tam sayfada garp senin zorunun dragonun oglu ebemizi aglatti yazar tamamdir luffy kaidoyu yener yine harket edemez ama acaba bu sefer kim veya kimler hangi sans ile orda olacak ve yardim edecek o mesele benim icin bu kismida umarim bu sene wano yu bitirir ve ögrenirizGorosei, birdenbire Luffy ortadan kaldırılmalı dediyse sebebi uyanıştan kaynaklı mı acaba diyeceğim uyanışta yok ortada.
Snake Man atakları genelde öyle zaten. Ama Hydra'nın bir çok başı olur. Luffy bunu Gatling ile sağlayacak bence. Ya da Kong Organ'daki gibi direk üretecek mi acaba.Yüksel ihtimal hareket halindeyken yön değiştiren, küçülüp büyüyen bir teknik olacak. Bana öyle geliyor.
Belki de parmaklarını şişirip öyle saldırıyor olabilir. Hydra evet çok başlı ama Luffy uyanış açmadan öyle bir şeyi ancak böyle yapabilir gibi.Snake Man atakları genelde öyle zaten. Ama Hydra'nın bir çok başı olur. Luffy bunu Gatling ile sağlayacak bence. Ya da Kong Organ'daki gibi direk üretecek mi acaba.
Katakuri'nin yaptığı gibi bir sürü kol çıkartabilir belki.
5 kere dayak yedikten sonra bir defa beraber düşmelerine kazanma demiyorum kusura bakma canımLuffy'nin kazanacağına onlar da eminler aslında. Bu @RedTeroR dışında herkesin kabul ettiği bir şey.
Uyanış belki de yavaş yavaş ataklarına yansımaya başlamıştır. Bunlar da ilk belirtileridir.Belki de parmaklarını şişirip öyle saldırıyor olabilir. Hydra evet çok başlı ama Luffy uyanış açmadan öyle bir şeyi ancak böyle yapabilir gibi.