Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gorosei, birdenbire Luffy ortadan kaldırılmalı dediyse sebebi uyanıştan kaynaklı mı acaba diyeceğim uyanışta yok ortada. 🤔
Bunu her arc sonu söylüyorlar. Basimiza yeterince dert acti obu ortadan kaldirmaliyiz tam sayfada garp senin zorunun dragonun oglu ebemizi aglatti yazar tamamdir :) luffy kaidoyu yener yine harket edemez ama acaba bu sefer kim veya kimler hangi sans ile orda olacak ve yardim edecek o mesele benim icin bu kismida umarim bu sene wano yu bitirir ve ögreniriz
 
Cp0 yeni emir aldigina göre izo pert. Çatiya çikmadan durdurmalari lazim. 3 kisi var durdurabilecek zaten 3 kisiler cp0'da. yamato, marco ve muhtemelen kalkicaktir sanji. Tokatlayabilirler cp0'yu.

Orochi olayi muamma orada hiyori çöp olabilir yardimina biri gidicektir ama orochi'de ölmüyor 5-6 can kalmis olabilir. Belki denjiro falan oraya gidebilir.

Günlük sayfalari eksik ki normal raftel hakkindaki eksiklik. Belki baska seyler çikabilir.

Tayfada bi usop kaldi tam vs. atmayan 1-1. Belki birini bulur. Digerleri ayakta olanlar kalan adamlari indirir. Choppi zoro'ya bandaj power için gidiyor heralde. Sanji kalkicaktir tahminimce. Yaralanma degil yorgunluk bayilmasi çünkü iyilesme power aldi.

Yeni ataklar gelmesi normal fakat big mom bu kadar kolay aradan çikmisken Kaido'da oda'nin zorlamasi adil olmadi. Ada düsmeye yakin güçler tukenir ve yere inince son raddede uyanış gelir diye bekliyorum.
 
Luffy ya uyanışı açtı lastik kol çıkardı yeni saldırı için ya da kafası ve kolları ejder boynu gibi uzadı. Hydra adında bir saldırı ismi duyunca insanın aklına üçlü kafadan başka ne gelir ki.
 
Snake Man atakları genelde öyle zaten. Ama Hydra'nın bir çok başı olur. Luffy bunu Gatling ile sağlayacak bence. Ya da Kong Organ'daki gibi direk üretecek mi acaba.

Katakuri'nin yaptığı gibi bir sürü kol çıkartabilir belki.
Belki de parmaklarını şişirip öyle saldırıyor olabilir. Hydra evet çok başlı ama Luffy uyanış açmadan öyle bir şeyi ancak böyle yapabilir gibi.
 
Belki de parmaklarını şişirip öyle saldırıyor olabilir. Hydra evet çok başlı ama Luffy uyanış açmadan öyle bir şeyi ancak böyle yapabilir gibi.
Uyanış belki de yavaş yavaş ataklarına yansımaya başlamıştır. Bunlar da ilk belirtileridir.

Şayet Kong Organ başka nasıl açıklanır bilmiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık