Vallahi yakışmadı :/@artyomdh Yakışmadı.
Yamato : Babama haAçılmadığı için okuyamadım bölümü ama Yamato, Kanjuro gibi çıksa hikaye için ne güzel olur.
Ben bir okuyucu olarak böyle birşeyde seriye olan heyecanım artar.
CP0ın 3. Adamı Yeminli Mali Müşavir sanırım, istatistikten sorumlu. Kaidonun şu kadar adamı kaldı, samurayların bu kadar kaldı diye diye en son kendi kalacak.Yine de keyifli bölümdü. Orochi olayına her ne kadar 3 sayfa ayırsa da en azından kurtulmuş olduk.
Benim eleman tutuşmuş baya. Diğer cp0 elemanının hiç aksiyona karışmaması garip geliyor. Kısa boylu olan elemana veriyorlar suikast görevini. Bu papatyalı laf taşımaktan başka ne yapıyor acaba ?
Luffy hakkında böyle gizem kastırmalarını dövüşün ilerleyen safhası için yapıyorlardır kesin. Dövüş bitiminde ya da doruk noktasında çözülme ihtimali var. Hükümet tarafından öğrenmektense farklı bir şekilde açıklanır kesin.
Kaido tepki veremiyorsa Kata heykel gibi kalır.Çünkü hız anlamında Kaido>>>>Kata.Sen hala Wcı arcta kalmışsın anlaşılan Luffy hızı neredeyse yüze katlayacak artık.@Millennium Wizard Dof Kata'dan daha hızlıydı değil mi Patladığın bininci konu falan herhalde Biri Kaido'nun adını duyunca şekilden şekile girer,birisinin sıyrıldığı yumruklara Kaido tepki veremez
Bana hep son savaşta Teach bize yardım edecek gibi geliyor en azından belli bir noktada. Shanks zalımlık edip Darth Vader olmaz başımıza ama o kadar çok beklenti oluştu ki adamın üstünde, ters köşe bir şeyler kesin lazım.Kaido'nun geniş çaplı geçmişini görmezsek geçmişini görmedeğimiz tek İmparator olacak.Shanks ve Teach'in geçmişlerini göreceğimize kesin gözüyle bakıyorum.