Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041: Komurasaki

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 136 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 56 27.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.2%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi geliyor. ZKK
ya o değilde göz açılma muhabbeti desem galiba kapalı olan göz diğeri idi. Şuan doğru gözü bulmada Zoro gibiyim hangisi olduğunu şaşırdım. Bu gelen azrailden sonra olması daha şaşırtıcı. Yoksa Zoro vs Fujitora mı olacak. İki gözleri görmeyenin savaşı
 
Güzel bölümdü okurken keyif verdi. Diğer karakterlerin çoğunu göstererek toparlamış oldu hikaye kısmını. Merak ettiğim Sanji'yi bayadır göstermiyor bakalım nereden çıkacak. Raizo'nun bahsettiği hazırlıklar büyük ihtimal Kyoshiro kısmına bağlanacak.

Luffy'nin G4'e ilk girdiği panel gerçekten güzel çizilmiş çok hoşuma gitti.

Haftaya artık tamamen Luffy vs. Kaido kısmına odaklanacak gibi duruyor. Luffy'nin son sözleri uyanış ihtimalini güçlendiriyor hadi bakalım.
 
Luffy g4ü sınırsız kullanmaya ve hakiyi daha uzun süreli kulanmaya başlamadığı sürece tam olarak yonko olamaz bence. 0dan dövüşseler Kaido ile 1v1 yine her türlü bayılır gider. Neyse dövüş 1 2 bölüme biter zaten. Oda bizi şaşırtsa ve Kaido düşmese keşke. Hiç düşücek gibi de durmuyor.
 
Gear bitene kadar indiremezse yine yatacak o yüzden öyle diyor başka bir kozu olsa onu oynar.
Yanlış mesajı alıntıladın herhalde?

İlk spoilerde öyle anladım ama burada son bir deneme yapacam şans vereceğim G4'e diyor. Sanki kozundan önce bunu bir kullanmak istemiş gibi geldi bana. Belki de kozu çok enerji harcıyordur diye sona saklıyordur. O yüzden son bir şans daha vereceğim demiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık