Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041: Komurasaki

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 136 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 56 27.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.2%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen inanamıyorum bu manganın güç dengelerini zamanında bleachten narutodan nasıl üstün gördüler insanlara inanamıyorum. :D Bak seriye lafım yok macerası hikayesi üstün görmeleri gayet doğal ama adamlar güç dengesiyle birlikte işte böyle belli anlarda belli konumda çıkacak adamların opte daha tutarlı olduğunu iddaa ediyordu shonen bakımından.Böyle bir örgüt başka seride işlense hakkı verilir meydana çıkınca hepsine nal toplatır o ağırlığı alırsın yani.Adamları en güçlü örgüt diye veriyor tek yaptıkları saldırı cinsi shigan atmak başka bir çeşitlilik yok.E biz bunu zaten Cp9’da görmüştük bu mudur.
Oda'nın kalemi zayıfladı.Artık umduğu etkiyi veremiyor okuyucuya bu bir gerçek.
 
Bu hazırlıklar büyük ihtimalle, Wano yu dışarıya açma hazırlıkları,Luffy nin kesinlikle kazanacağım sözlerinden ve Luffy ye kalpten inandıklarından, savaş sonrasında Wano yu dışarıya açarak kutlama yapabilirler. Ve hikaye açısından bu olayı daha dramatize etmek için, bu bölümde Momonosuke ye böyle bir konuşma yaptırdı. :rolleyes:
 
Bu filin bir cacık olmadığı da anlaşıldı. Kesin hak etmiştir bu verilen cezayı. Ortada savaş kalmamış Mom yenilmiş, Kaido birazdan düşecek Momo'ya yanında savaşmaya geldim diyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık