Konu dışı olacak ama son bu.O gün sen ve benZKK gerçekleşirse benim eşgal.
Konu dışı olacak ama son bu.O gün sen ve benZKK gerçekleşirse benim eşgal.
Kahkaha attım yav.Konu dışı olacak ama son bu.O gün sen ve ben
Ben gaza geldim cidden. Bu bölüm tüm istediklerimi verdi. Nasıl mutlu olamam !?abartma.
Zaten Amiral seviyesi Komutan ile Yonkou arası bir seviyedir. Yani, çok yakın seviyeler bana göre.Zoro en son Kizaru karşısında böyle bir duruma düşmüştü. King net amiral seviyesi.
Kk olmayı da geçtim ortada bir joyboy muhabbeti var. Kaido Luffy'yi yeniyor anlaşılan sende Joyboy değilsin diyor yarım bir galibiyet bu muhabbete de gölge düşürmez mi?Luffy korsanlar kralı olmak istiyorsa muhtemel ve potansiyel tüm rakiplerini yenebilmeli.Diğer türlü okuyucular seri sonunda Luffy'nin korsanlar kralı olmasını sorgularlar.Ki bende:
"Bu Luffy daha Kaido'yu yenemedi nasıl korsanlar kralı oldu?Çakma korsanlar kralı" derim.
Kral, Kaido kemiklerini kırdı hani, ilaçla sahaya çıktı bizimki vs.Zoro en son Kizaru karşısında böyle bir duruma düşmüştü. King net amiral seviyesi.
Bende öyle düşünüyorum. Sağ kollar ile amiraller arasında fazla fark yoktur.Zaten Amiral seviyesi Komutan ile Yonkou arası bir seviyedir. Yani, çok yakın seviyeler bana göre.
Üstüne kinge Zoro ashura açmadıKral, Kaido kemiklerini kırdı hani, ilaçla sahaya çıktı bizimki vs.
Torpilli bir şekilde dövüştü zaten ama kimine göre sadece ilaç yüzünden bu durumda. King'i yok saymaktır bu Zoro orta zorlukta aldı falan diye itibarını düşürmeye çalışıyorlar.Kral, Kaido kemiklerini kırdı hani, ilaçla sahaya çıktı bizimki vs.