O kadar da maruz kalmasaydık iyiydi bee. Tamam hakkı yendi falan ama yeter yani. Zoro değil ki bu gördükçe göresin gelsin.Henüz ona vakit var, zira Linlin hikayesi başladığı yerde bitecek yani ELBAF'ta!
O kadar da maruz kalmasaydık iyiydi bee. Tamam hakkı yendi falan ama yeter yani. Zoro değil ki bu gördükçe göresin gelsin.Henüz ona vakit var, zira Linlin hikayesi başladığı yerde bitecek yani ELBAF'ta!
Oysa herkes öldürür sevdiğini...O kadar şeyden sonra Law'ın halen cool bir poz verebiliyor olması bu adama olan hayranlığımı tekrardan arttırıyor.
Ben son iki sayıdır Mama'ya basıyordum. Bu yüzden bu hafta Law'a basacam. Sen de takas yap istersen.Abi biz yine mi bölüm yıldızlarında Law'a basacağız oyumuzu ? Yeter be adam. Birazcık mütevazi ol. Başkaları da ön plana çıksın.
Ben Kid e basacağım, reis yancı kaldı. Üzüldüm, Oda nın halt etmesiAbi biz yine mi bölüm yıldızlarında Law'a basacağız oyumuzu ? Yeter be adam. Birazcık mütevazi ol. Başkaları da ön plana çıksın.
Law iki soluklanacaktı ama Kid'in saldırıyı gördükten sonra senin kozunu seveyim dercesine ayaklandı resmen.Ben Kid e basacağım, reis yancı kaldı. Üzüldüm, Oda nın halt etmesi
Ben son iki sayıdır Mama'ya basıyordum. Bu yüzden bu hafta Law'a basacam. Sen de takas yap istersen.
Biz hakedenden devam ya...Ben Kid e basacağım, reis yancı kaldı. Üzüldüm, Oda nın halt etmesi
Yorum mu yazmışsın Two Steps from Hell parçası mı belli değil.Biz hakedenden devam ya... :/
Adam hem kendi adamlarını hem de Kid'in adamlarının hayatını kurtardı. Yetmedi Misery'i fırıldak gibi dönüp kesti. Üstüne Bm'nin sesini soluğunu da kesti. Yaptığı delik patlamanın etkisi de azalttı hem de R-room ile birlikte milleti bomba sesinden rahatsız olmamasını sağladı. Ayrıca dövüşü de ayakta bitirdi. Yok yok bu bölüm resmen. Kid'e veya Bm'ye atarsam hak yemiş olurum. : (