Sürekli yazdığın için gerçekleşmiyor haberin olsun.Luffy = Zoro > Law > Killer > Kid
Sürekli yazdığın için gerçekleşmiyor haberin olsun.Luffy = Zoro > Law > Killer > Kid
Sürekli cevap yazmasan bırakacak.Sürekli yazdığın için gerçekleşmiyor haberin olsun.
40 kere söyleyince olur derlerdi. Belki onu deniyordur.Sürekli yazdığın için gerçekleşmiyor haberin olsun.
Adamın ensesine ölüm üfler gibi yazıyorsun anında AlpaSürekli yazdığın için gerçekleşmiyor haberin olsun.
Abi gidiyorum geliyorum hep arkadaşın yorumu rastlıyor. Anlamadım.Sürekli cevap yazmasan bırakacak.
Kid demek ondan sürekli dövüşümü izlemeye mi geldiniz diyormuş.40 kere söyleyince olur derlerdi. Belki onu deniyordur.
Görünürde gerçekleşti. Law > Kid bariz. Killer zaten ayıp olmasın diye kaptan diyor kide. Dof luffy için kral haki sahibi diye lawdan daha potansiyelli demişti. Zoro otomatik üstte. Kidde kral hakinin hiçbir şeyini görmedik. Her yeri potansiyel olsa ne olur.Sürekli yazdığın için gerçekleşmiyor haberin olsun.
Çok geç başladı ama işte. Sonrasında kafa gitti adamın. Bu sefer bana emir verme diye söylemeye başladı.Kid demek ondan sürekli dövüşümü izlemeye mi geldiniz diyormuş.