Law bunları yaşadıktan sonra men+yemin uyguluyor. Onun sayesinde asla enerjisi bitmiyor artık. Yan etkisi ne daha tam çözemedim ama Gon kadar risk almadığına eminim.Law'a bak yav nereden nereye
Law bunları yaşadıktan sonra men+yemin uyguluyor. Onun sayesinde asla enerjisi bitmiyor artık. Yan etkisi ne daha tam çözemedim ama Gon kadar risk almadığına eminim.Law'a bak yav nereden nereye
Reis bu olsa olsa nanikanın işidir :/Law bunları yaşadıktan sonra men+yemin uyguluyor. Onun sayesinde asla enerjisi bitmiyor artık. Yan etkisi ne daha tam çözemedim ama Gon kadar risk almadığına eminim.
Zoro’cu tayfa Luffy yorumlarında haklı diye yanındayız o da bir kısmının hepsi değil.Toz pembe Luffy masalları anlatsalar olmazdık.Sırf Luffy'ci tayfa kadar OP'a bağlılığı yok diye Zoro'cu tayfaya yanlayacak kadar taktikçi bir adamdır olum MW. Yeni anlaman üzdü tetikte kal her daim.
Olabilir. Nanika'nın gücünün olumsuz etkisi de BM'ye denk gelmiştir diyebiliriz o zaman.Reis bu olsa olsa nanikanın işidir :/
"Nanika! Oda Kidi şahlandırsın, eğer olmazsa BigMomı patlat" gibi bir şey denilmiş olabilir.Olabilir. Nanika'nın gücünün olumsuz etkisi de BM'ye denk gelmiştir diyebiliriz o zaman.
Şey demiştir.Bana yonko indirecek gücü ver karşılığında ölene kadar ekmek yemeyeceğim."Nanika! Oda Kidi şahlandırsın, eğer olmazsa BigMomı patlat" gibi bir şey denilmiş olabilir.
Law, daha önce Sabaody'de Jean Beart'ın boynundaki patlayan kelepçeyi çıkarmıştı zaten.Luffy Yamato'nun kelepçelerini çözerken biz de bir şey sanmıştık. Meğer Law için çocuk oyuncağıymış.