MW de fırsatçı çıktı Law gibi arkadan vuruyor. Big Mom düşmezciydi o da, Hawkins > Killer diyordu bi de. Ben onla bu kadar uğraşmadım ama uğraşmak gerekiyormuş bir dahaki hatasında çekecem çok fena fişini.MW için halk ekmek gibisin sen şu anda. Salma işi zor dostum.
Daha Elbaf'ı görecek, özüne dönüp iyi bir insan olacak vs.Bas baya bir devrin kapanışa şahit oluyoruz. Dile kolay 215 bölüm ve 6 senedir bizlerle olan Big Mom karakterinin sonuna gelmiş bulunmaktayız.inşallah
Elbafta da bomba patlasın dibinde, hafızasını falan kaybetsin yoksa saymayız.Daha Elbaf'ı görecek, özüne dönüp iyi bir insan olacak vs.
Sırf Luffy'ci tayfa kadar OP'a bağlılığı yok diye Zoro'cu tayfaya yanlayacak kadar taktikçi bir adamdır olum MW. Yeni anlaman üzdü tetikte kal her daim.MW de fırsatçı çıktı Law gibi arkadan vuruyor. Big Mom düşmezciydi o da, Hawkins > Killer diyordu bi de. Ben onla bu kadar uğraşmadım ama uğraşmak gerekiyormuş bir dahaki hatasında çekecem çok fena fişini.
Gaz veriyor ya inanma uğraşmıyorum seninle muhabbeti kaçırdım onu soruyorum noldu çarpışmalarınız diye Uğraşsak Sir Crocodile gibi olur pusuda bekleriz.MW de fırsatçı çıktı Law gibi arkadan vuruyor. Big Mom düşmezciydi o da, Hawkins > Killer diyordu bi de. Ben onla bu kadar uğraşmadım ama uğraşmak gerekiyormuş bir dahaki hatasında çekecem çok fena fişini.
Allah için görmeyelim be. Çok sıktı beni artık.Daha Elbaf'ı görecek, özüne dönüp iyi bir insan olacak vs.
Kid, Queen seviyesidir diyebilir miyiz…?Ama kabul et adam mucit. Çamaşır makinesinden lazer topu yapmış.
Yedirdi zaten kral… Kid en son teşekkür ediyordu… sksmsmZoro'nun bakışlara bak ulan karşıda iki imparator olmasa yedirirdim bu lafı der gibi :d
Queen kadar güçlü değildir. En fazla KingKid, Queen seviyesidir diyebilir miyiz…?
Yedirdi zaten kral… Kid en son teşekkür ediyordu… sksmsm