Harbiden ha. Bizim kale yıkılmadı yine ayaktayız.Bitirici vuruş dedin dedin olmadı. Şimdi Bomba+ Kid diyorsun. Kadın 50 tane o saldırıya dayanırmış. Allahtan zemini kırmış da düşmüş kadın. İşimiz Kid'e kalsa imkansızmış o kadının yenilmesi.
Harbiden ha. Bizim kale yıkılmadı yine ayaktayız.Bitirici vuruş dedin dedin olmadı. Şimdi Bomba+ Kid diyorsun. Kadın 50 tane o saldırıya dayanırmış. Allahtan zemini kırmış da düşmüş kadın. İşimiz Kid'e kalsa imkansızmış o kadının yenilmesi.
Yok ben daha uğraşamam onlarla. Allah cezalarını verdi çolak adamla dalga geçerlerse olacağı o. Zororcular çeker fişlerini.20 tanesi toplansa sen etmezler ya rahat ol harcarsın hepsini. Yapacağın bir videoya bakar itibarlarına gölge düşmesi. xD Zaten hayret şimdiye kadar nasıl gelmedi Law için bir King misali video.
Sen varken o kale yıkılmaz günübirlikçi değilsin ne de olsa.Harbiden ha. Bizim kale yıkılmadı yine ayaktayız.
Enerjiden malzeme çıkaramıyoruz malesef denedim ama olmadı. Buradan Sanji’ye yazar herhalde dressrosadan beri adamı yağlı ballı sütle beslemiş @Mike macun diyor gerçi.@Millennium Wizard Potansiyel var derken duracellden bahsediyordu galiba. Bitmeyen enerji. Doffy'e yine malzeme çıkardı. :dd.d
Yamato tutar. Zoro kelle alırYamato ne yapacak şimdi. Böyle bir gücü dövüşlerden uzak tutmak için Yokai falan bir şeyler uydurdun ve bir görev verdin ama onu da yaptırmadın. Sırtında mı gezdirecek Momo arc boyu bu kızı şimdi ? :/
Bu savaşta özellikle yıkılmaz. Dövüşün kazananı oldu.Sen varken o kale yıkılmaz günübirlikçi değilsin ne de olsa.
Haha. Önüne koyduğun kitaplarda formülü yazılmıştır. Yaratıcı olmak lazım. Pek bir şey çıkaramadım ama çokta zorlamamak lazım galiba. :dd.dEnerjiden malzeme çıkaramıyoruz malesef denedim ama olmadı. Buradan Sanji’ye yazar herhalde dressrosadan beri adamı yağlı ballı sütle beslemiş @Mike macun diyor gerçi.