Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umduğunu bulamayınca bırakıyor o. Law'dan da umduğunu bulamadı yazık. Kadını Kid+Bomba kombinasyonu indirdi. Yarın amiraller dayak yiyince onları da bırakır. Ona tavsiyem luffyci olsun sırtı yere gelmez.
Bitirici vuruş dedin dedin olmadı. Şimdi Bomba+ Kid diyorsun. Kadın 50 tane o saldırıya dayanırmış. Allahtan zemini kırmış da düşmüş kadın. İşimiz Kid'e kalsa imkansızmış o kadının yenilmesi.:hhh:
 
Eğer rakipler farklı olsaydı, yani Kid ve Law Kaido ile karşılaşsaydı, ikisini de yerden toplarlardı.
Farketmez yine bir şekil aldırırdı, serinin vs sistemi Fairy tail den daha kötü oldu. Orda en azından sürekli dayak yiyerek rakibin senden daha güclü olduğunu bariz gösteriyordu ama en son arkadaşlığın gücü ile tek attırıyordu. Kötü de olsa bir mantık vardı.
 
Bigmom'a bombalar ile son vuruş yapılması iyi olmuş. Yonkou adını çiğnetmemiş oldu. En son ben böyle ölmem dediğinden dolayı Kaido'nun düşüşünü görecek kadar uyur herhalde.

@Smoker Zunisha tarafından verilen bilgiyi, Jack'i hortumuyla denizin dibine gönderdiği vakitlerde öğrenmemiş miydik?
 
Şaka değil ne söylesek yazıyor adam. Kadın düşüyor üstüne bombalar şeytanlar ne varsa. Saçma teoriler bölümünden her an bir şeyler çıkabilir dikkatli olmak lazım. Biz kadın kalkacak herkese çakacak şepeşilleyi diye beklerken gittikçe dibe gidiyor serinin kendisi ile birlikte. Bölümün görünen kısmının tek merak edilen yanı da zunesha meselesi zaten seriyi bunun için takip ediyorum sadece.
 
Bi an Kid'in en son yeri kıran atağı Law yapıyor sandım var ya aklım çıktı. Bi 20 tane daha Law fanının çıkıp forumda terör estireceği sahneler gözümde canlanmıştı. Çok şükür yanlış görmüşüm.
20 tanesi toplansa sen etmezler ya rahat ol harcarsın hepsini. :D Yapacağın bir videoya bakar itibarlarına gölge düşmesi. xD Zaten hayret şimdiye kadar nasıl gelmedi Law için bir King misali video.:ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık