Belkide animenin etkisiyle böyle hissediyoruz. Wanonun animede baya etkili olacağını düşünüyorum şahsen, yada en azından son umudum bu kaldıŞaka maka videoyu izledim bir eskiyi yaşadım. Kaido savaşı böyle olur olmalı diyorduk hala olmadı.
Belkide animenin etkisiyle böyle hissediyoruz. Wanonun animede baya etkili olacağını düşünüyorum şahsen, yada en azından son umudum bu kaldıŞaka maka videoyu izledim bir eskiyi yaşadım. Kaido savaşı böyle olur olmalı diyorduk hala olmadı.
Çok mu iyimsersin ne en son ne zaman yukarıdaki sahnelere heyecanlandığım kadar heyecanlandım diye düşündüm, o sahneleri izlediğim zaman geldi aklıma.Belkide animenin etkisiyle böyle hissediyoruz. Wanonun animede baya etkili olacağını düşünüyorum şahsen, yada en azından son umudum bu kaldı
Herkes girmiş bende gireyim Luffy>Law>Kid>=Zoro>Sanjikarşim müsadenle bende araya giriyorum Luffy>Zoro=>Sanji>Law-Kid
Kid=>Luffy>Zoro>=Sanji=Law.Herkes girmiş bende gireyim Luffy>Law>Kid>=Zoro>Sanji
Herkes girmiş bende gireyim Luffy>Law>Kid>=Zoro>Sanji
Herkes yazmış biz de yazalım.Kid=>Luffy>Zoro>=Sanji=Law.
Herkes yazmış biz de yazalım.Herkes yazmış biz de yazalım.
Zoro>ötekiler
Gyukimaru elinden kılıcını alınca şekeri alınınca ağlayan çocuklar gibi "şekerimi geri veeeee" diye ağladı da Gyukimaru'nun yüreği el vermedi.Gyukimaru'yu dövmek istemedi yoksa tek atardı
Luffy'i 4 işleme bile sokmam bunlarla lan.Herkes yazmış biz de yazalım.
Luffy
Kılıcı, Zoro'nun gazozuna ilaç atarak aldı bir kere sayılmazGyukimaru elinden kılıcını alınca şekeri alınınca ağlayan çocuklar gibi "şekerimi geri veeeee" diye ağladı da Gyukimaru'nun yüreği el vermedi.
Gazozuna ilaç attıysa aldığı tek şey Shusui olmayabilir.Kılıcı, Zoro'nun gazozuna ilaç atarak aldı bir kere sayılmaz