İpucu var mı
Sen güzel bir insansın.karşim müsadenle bende araya giriyorum Luffy>Zoro=>Sanji>Law-Kid
Lucci vs Usopp gelsin
Arc sonunda şu videonun ilk 35 saniyesindeki gibi bir konuşma ile Filo gelse. Ben Odadan razıyım.Sizin amacınız usoppu öldürtmek mi ya bu kadar nefret etmeyin usopptan.
Bushido'da bir kabullenemiyorluk var san(j)i. :dkarşim müsadenle bende araya giriyorum Luffy>Zoro=>Sanji>Law-Kid
Profil resmin Yuba'yı hatırlattı. Özletti kendini reisSpoiler yok herhalde bugün.
Şaka maka videoyu izledim bir eskiyi yaşadım. Kaido savaşı böyle olur olmalı diyorduk hala olmadı.Arc sonunda şu videonun ilk 35 saniyesindeki gibi bir konuşma ile Filo gelse. Ben Odadan razıyım.
Bu tayfanın temeli Usopp-Sama.
Tüylerimizi diken diken etmeye ne hakkın vardı. Yalnız One Piece'le ilgili bir şey farkettim. Bir sahnede Usopp The God varsa ya goygoy oluyor ya da epik oluyor. Luffy vs Kaido savaşının yanından kenarından bir Usopp geçecek gibi olursa efsane bir final bekleyebilirizArc sonunda şu videonun ilk 35 saniyesindeki gibi bir konuşma ile Filo gelse. Ben Odadan razıyım.
Bu tayfanın temeli Usopp-Sama.
NopeLuffy ne olur bir günde ilk sen yen be kardeşim.