Luffy, Kaido'yu Big Mom'ın kafasına atacak.
Reserved :F
Reserved :F
Katılıyorum… yani iki kişi zor yetişiyoruz… Daha geçen Law övmekten ellerim yoruldu yav…Hoş geldin. Şeref verdin. Ama olmuyor böyle sahada daha fazla görelim. :dd.d
Bir gün hereks Law övecek arkadaşlar sabırlı olunKatılıyorum… yani iki kişi zor yetişiyoruz… Daha geçen Law övmekten ellerim yoruldu yav…
Münir benim Şener sen. Diğerleri de övdüğünü dinleyenler :dd.dKatılıyorum… yani iki kişi zor yetişiyoruz… Daha geçen Law övmekten ellerim yoruldu yav…
O oldu ya. 2 haftadır iyiyiz. Ama sonuna yaklaşıyoruz.Bir gün hereks Law övecek arkadaşlar sabırlı olun
Aslında Ziya’nın hikayelerinin hepsi doğruydu… Münir kıskanıp hep algı yaptı. Bu olayı da herkes bilmez he traom… ksksksmMünir benim Şener sen. Diğerleri de övdüğünü dinleyenler :dd.d
O oldu ya. 2 haftadır iyiyiz. Ama sonuna yaklaşıyoruz.
Hiç yapmıyor değilsin tabi. Hakkını yememem lazım. :dd.dAslında Ziya’nın hikayelerinin hepsi doğruydu… Münir kıskanıp hep algı yaptı. Bu olayı da herkes bilmez he traom… ksksksm
Mümkün değil. Killer şu anda bir Jinbe bile etmeyebilir.Luffy>>Kid>Law>Zoro>Killer>Sanji
Diyip tartışmayı noktalıyorum ama esas önemli listeyi alta bıraktım
Heat>Kanjuro>Apoo>sasaki the helycopter >Kanjuronun dev ateş çizimi>Fukurokujo=Raizo>Cp0in başı >Kanjuronun Öden çizimi>Kaido>Mom>Marco
Killer çatıda şov yaptı. Hawkins ile eşleşmedi ki bu adam. Ezdi geçti.Mümkün değil. Killer şu anda bir Jinbe bile etmeyebilir.
Eşleşmelerden güç kıstası yapmak varken niye millet halen şu şöyle bu böyle diyor.
Luffy vs Kaido
Law-Kid vs Big Mom
Zoro vs King
Sanji vs Queen
Neko vs Perospero
İnu vs Jack
Jinbe vs Who's Who
Drake vs Apoo
Killer vs Hawkins
Franky vs Sasaki
Robin vs Maria
Nami vs Ulti
Bu durumda
Kaido> Big Mom> Luffy> Yamato> Law>= Kid>= Zoro>= Sanji>= Marco>= King>= Queen> Neko>= İnu>= Perospero>= Jack>= Jinbe>= Drake>= Killer>= Who's Who>= Apoo
Jinbe'de Who's Who'yla eşleşmedi çok kolay harcadı. Killer olsa olsa ancak Jinbe kalibresindedir. Hatta Jinbe'nin adı daha ağır basıyor.Killer çatıda şov yaptı. Hawkins ile eşleşmedi ki bu adam. Ezdi geçti.
Jimbei sakat hali ile zoroyu sakat bırakamaz ama birde o eslesmede killer tekniklerini bile kullanmadı.Jinbe'de Who's Who'yla eşleşmedi çok kolay harcadı. Killer olsa olsa ancak Jinbe kalibresindedir. Hatta Jinbe'nin adı daha ağır basıyor.