Ağzından bal damlıyor ama Law öyle ha dedin mi ölmez ya. Ope ope'si bir yere bağlanır illa ki.Bu bölüm Law ölecek
Ağzından bal damlıyor ama Law öyle ha dedin mi ölmez ya. Ope ope'si bir yere bağlanır illa ki.Bu bölüm Law ölecek
Ne yapsak yaranamıyoruz.Çakmaya çakma denir mantar gibi türediler 1 haftada ne diyeyim Mahmut mu diyeyim. xD Bak Montana reddedilemez teklifler yapıyor Kid fanlığına geçmemi ister misin kötü olur valla söyleyeyim.Ben gördüm onu. Beğeniyi attım. Dediğin makuldü. Olursa yakındır onunda gerçekleşmesi.
Savunanlara çakma dediğin için bir kez daha hak ettin o gammayı. :dd.d Doğruyu söylüyorlar diye fan başlığına hapsedilip kaldılar yav .dd
Çocuk mu… ksksksksksks Bundan sonra bende böyle hitap edicem Kid’e…Ama bu tartışmaya böyle nokta koyulmaz ki...
Zoro?Law>Sanji>Killer>Çocuk
Bence böyle daha doğru oldu :d
Bu yorumun 2 günü var maximumAma bu tartışmaya böyle nokta koyulmaz ki...
Zoro?Law>Sanji>Killer>Çocuk
Bence böyle daha doğru oldu :d
Rakibine su tabancası ateşleyen birine başka ne denir ki ?Çocuk mu… ksksksksksks Bundan sonra bende böyle hitap edicem Kid’e…
Bu da mümkün. Rosa'da ki gibi düşüş yaşarsa onu taşıyacak biri lazım.Bir diğer spekülasyonumda Luffynin Wanodan sonraki savaşa Momonosukenin üstünde giriş yapması.
Ne kadar ekmek o kadar köfte sana. Yani ne kadar Law o kadar Doffy sana. Sen bilin. :dd.dNe yapsak yaranamıyoruz.Çakmaya çakma denir mantar gibi türediler 1 haftada ne diyeyim Mahmut mu diyeyim. xD Bak Montana reddedilemez teklifler yapıyor Kid fanlığına geçmemi ister misin kötü olur valla söyleyeyim.
Onuda kide Basar işteAğzından bal damlıyor ama Law öyle ha dedin mi ölmez ya. Ope ope'si bir yere bağlanır illa ki.
Doğru dedin Dracule’ciğim… Bir de oyuncak boğası var hatta. Sıra da ne var acaba… Su aygırı… Belki de Fil…? Ulan Law alem adamsın ya sksmmsmsRakibine su tabancası ateşleyen birine başka ne denir ki ?
Gelmeyin abi, bizim iyi gün taraftarlarına ihtiyacımız yok. Safımız bellidir.Ne yapsak yaranamıyoruz.Çakmaya çakma denir mantar gibi türediler 1 haftada ne diyeyim Mahmut mu diyeyim. xD Bak Montana reddedilemez teklifler yapıyor Kid fanlığına geçmemi ister misin kötü olur valla söyleyeyim.
Kid sümüklüsüne mi ? Meyveyi Onigashima'dan aşağı atıp balıklara yem yapsın o balık da onu gübre olarak denize salsın, o gübre de doğa şartlarında karışıp herhangi bi'şey olsun daha iyidir.Onuda kide Basar işte