İroni yapıyorum yahu. Gura 1 ve Ope 2 gözümde.Bence Gura Gura en azından 2. liği hakediyor. Teach’in yediği anda adayı salladığı meyveyi, Luffy’nin uzattığı kolunu hedefine isabet ettirmesinin yıllar sürdüğü meyvesi ile bir tutmayalım.
İroni yapıyorum yahu. Gura 1 ve Ope 2 gözümde.Bence Gura Gura en azından 2. liği hakediyor. Teach’in yediği anda adayı salladığı meyveyi, Luffy’nin uzattığı kolunu hedefine isabet ettirmesinin yıllar sürdüğü meyvesi ile bir tutmayalım.
Tamam işte lastik 2. en güçlü paramecia olmasın 3 olsun ne farkeder ne kadar büyük bir değişiklik bu sence.İroni yapıyorum yahu. Gura 1 ve Ope 2 gözümde.
Ya ayaklanmasına hiç gerek kalmazsa ? Kid'in su tabancası saldırısına yıkılmamıştır herhalde :dBig Mom ayaklanırsa, tepkim ektedir:
Ya da yıkılıp yine Law'a kızabilir.Ya ayaklanmasına hiç gerek kalmazsa ? Kid'in su tabancası saldırısına yıkılmamıştır herhalde :d
Bence götürülebilir.E şimdi bir yonkou yenilince ne olacak? İmpel Down a gidecek hali yok sanırım.
Daha düne kadar lastiğe çer çöp meyve diyorlardı, şimdi bizi en iyi üçüncü olduğuna ikna etmeye çalışıyolar. Ulan hakkaten dedikleri kadar var, zorocuların manipulasyon yeteneği kimsede yokTamam işte lastik 2. en güçlü paramecia olmasın 3 olsun ne farkeder ne kadar büyük bir değişiklik bu sence.
Birader lastik 3 yazmış miyim yine ne uyduruyonuz.Daha düne kadar lastiğe çer çöp meyve diyorlardı, şimdi bizi en iyi üçüncü olduğuna ikna etmeye çalışıyolar. Ulan hakkaten dedikleri kadar var, zorocuların manipulasyon yeteneği kimsede yok
Ben bilmem. Yazdın dedik bikere artık o iş geçtiBirader lastik 3 yazmış miyim yine ne uyduruyonuz.