Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E şimdi bir yonkou yenilince ne olacak? İmpel Down a gidecek hali yok sanırım.
Bence götürülebilir.
Sonuçta yakalanması bile denizciler için büyük başarı. Denizciler ne kadar zor olursa olsun, böyle bir fırsatı kaçırmaz. Yakalanma durumunda da; Ace kadar uzun süre beklemeden, kısa sürede öldürülür.(İdamı hazır olana dek Amiral kontrolüyle İmpel Down'da tutulur.)
 
Tamam işte lastik 2. en güçlü paramecia olmasın 3 olsun ne farkeder ne kadar büyük bir değişiklik bu sence. :)
Daha düne kadar lastiğe çer çöp meyve diyorlardı, şimdi bizi en iyi üçüncü olduğuna ikna etmeye çalışıyolar. Ulan hakkaten dedikleri kadar var, zorocuların manipulasyon yeteneği kimsede yok 🤣
 
Ağam yapmayın etmeyin. Lastik meyvesi nasıl en iyi üç paramecialardan biri.
Deprem, yer çekimi, operasyon, ittirme, zehir, bomba, elmas, zaman yavaşlatma, zamanda atlama, hayalet, ölüyü kaldırma, bariyer, ip, kale, hormon hatta adam gibi birine ver Wapol un meyvesinden bile neler neler çıkar.
Ölüyü kaldıran meyveyle, zaman yolculuğunu cebine at operasyon meyvesi ya da pati - ittirme meyvesini ye cebine attıklarını illa o evrende sağa sola zıplayarak satarsın. Hayatın kurtulur
 
Şuana dek gördüğümüz kullanımıyla, Operasyon uyanışıyla sınıfta kaldı. Luffy, Sanji, Zoro, Kid bu Kroom saldırılarını yemez bile. Manyetizmanın uyanışı daha güçlü. Meyvenin tek dezavantajı, kullanıcısı yanında hurdayla dolaşmak zorunda. :D Meyveleri ortalama kullanıcılarda kıyaslamak da aşırı saçma geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık